Turn rumah aku pulak kena serang!

Salam semua...

Haaa asyik dok serang beraya je rumah owang, kali ni Syawal 15 hrtu, turn rumah Lin plk kena serang dgn Geng setaman, dok fening ko nak masak apa, last2 dek kerna tghri kan, jdnya Lin masak nasi lemak ajo, senang kejo, kenyang jugak kan, tp siap le mata mengantuk..hahahaha
Alhamdulilah, kali ni ramai yg serbu, yg keje pun siap cuti cabut balik jap, hahahaha siap le ko Ju, Linn dan Zue thn depan potong gaji..kakakakakah.
Ramai2 pun, apa yg ada di hidangkan kowang mkn le yek, ada rezki tu, Lin masak, klu dtg malas kang, x kowser aku!..kikikikiki
Lepas dr rumah Lin, kitaorg serang plk rumah Midah dan Wana..hrtu jek 3 rumah, tp dh masuk kembung perut di buatnya..adeiiii


*Nasi lemak cincai respi campak2..hahaha abs jugak akhirnya, cukup2 makan le...sedap ke tak ek? ermmm 


*Lihat...dah rupa mcm kat mesjid plk kan, berterabur penuh pelbagai saiz selipar kasut sandal semua..hehehehe.


*Posing mesti wajib lor..hehehe tak suka gambo nie, aku nmpak gumuk's sangat2 pakai baju tue..eeeeee


*Ni kat rumah Midah, Lin dgn Yatie berposing dgn termos dan senduk asam laksa penang..sedapppp!


*Awat hang Midah mulut tercopong tue? kotnya pun nak bg duit, mulut kasi tutup haaaa kang masuk lalat..hahahahaha


*Amboiii aksi 'Mak Dara' 2 org nie, bukan main lagi, manis bersimpuh..tp jgn tgk lama2, klu lama 2x pandang mcm 'Nenek Dara'..miahahahaha


*Peace..si kecil pun sibuk jgk ikut beraya, mesti la kan, mereka la yg seronok sangat, siap bwk bag handbag lgi tu nk isi duit raya, kalah bag maknya..pinky color gitusss...
Penat ke letih ke, dah tak kira dah, yg penting semuanya hepi dan seronok, tak kira usia klu katanya raya, mesti meriah kan.. :)



P/S: Makan makan dan makan..jgn kata makan je berpinggan2, minum pun rasanya klu di tadah balik dekat sebaldi..muahahaha..


With Love

4 comments:

  1. alhamdullilah syukur.... bagi makan resepi camne pun takpe kak, jangan sampai berebut tak cukup dah ler :)
    kuman "bohong putih .." Entry

    ReplyDelete
  2. Kuman:betui3x..biaq terlebih jgn tak cukup ek..heheehe

    ReplyDelete
  3. Kaze: hehe nasib nasib...mai le pindah sini Kaze..miahahaha hr2 sis jemput mkn..:p

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..