Yang jauh datang beraya.

Salam semua...

Masih dlm mood raya lagi, raya kan sebulan, so citenya mesti la sebulan kan? muahahaha
Pada raya ke-4, Lin didatangi dan di kunjungi oleh tetamu yg jauh dan dekat, mmg dah plan sebelumnya dgn Kak Ct, nanti raya ke-4 dtg beraya uma Lin dulu, and then kita pi uma CMG kita, so Lin skli ajak Kasawari & SueJoshua dtg ke rumah Lin juga, Sue tu pun nak sangat jumpa dgn CMG yg ngetop tue..hehehe
Dalam pkl 12-1pm juga mereka sampai, Lin xde buat yg istimewa, sekadar masak mee kari aje, tp sian Kak Ct, lupa betul yg dia x makan kari, alahaii sian dia, takpe, nnti kat uma CMG, Kak Ct mkn byk2 yek..hehehehe..
Kalau dah jumpa, apalagi le masing2 tak henti berborak, mcm2 cite yg keluar, lagi2 cite dr Denmark tu, Lin bru 1st time jumpa Sue, mmg peramah tp pemalu orgnya, tp skli dh bukak cite, haa A-Z pun x abis lagi..hehehehehe *jgn mare Sue*..
Selesai makan, seisi bergambo plk, mcm biasa le, Che Mat le jd photografernya, kekeke kita2 ni camera biasa2 je, skli Che Mat bwk dia punya 'senapang' tu..haaa bru betul2 manis nk senyum bila bergambo..kikikiki..


*Ni gambo para ibu2 yg vouge, menarik, tertarik dan the bOm!..eh mana Puan Linda yek..oo dia tgh cuci pinggan lor..ngeh3x..


*Yg ni gambo kaum bapa2 yg rasanya semakin hari semakin nmpk muda plk yek.ermmm *lagi2 yg rambut panjang tu*..:p


*Mereka mmg cute bila beraksi depan camera, mereka teman tapi sangat mesra...kan kan?...:)


*Sungguh manis anak2 dara ni, berbaju kurung berbaju kebaya berseluar yenki, ermm agak2 dlm mereka berlima tu, siapa le yg kena pinang dulu yek...hahahahaha


*Ha ni bru ada Cikgu Linda...senyum cikgu, nanti anak2 murid nak baca blog nie..hehehehehe


*Sila lah yek makan apa yg ada, jika terkurang dan terlebih, diam2 aje la yek..miahahahaha


*Terima kasih buat Sue, sudi dtg ke rumah Sis ye, dok terpegun juga nmpk potongan badan Sue tu, adeii teringat waktu Sis muda2 dulu, kurus mcmtu ler..huhuhuhu sekarang?? apa? gumuk? arghh shut up U!!!!

Rasa sungguh bertuah pada hrtu, teman yg jauh dan dekat sudi dtg berkunjung walaupun serba kekurangan, tiada apa yg dpt di katakan, ucapan terima kasih dan jgn serik lagi dtg sggh ke rumah Lin yek, saling bermaafan saling kunjung mengunjungi itu yg utama di hajati, semuga persahabatan kita kekal berkekalan hgga ke akhir hayat..Aminnn...:)

*Bersambung*



P/S: Aishh bila la nak sampai ke Denmark tu yek? *dok menung verangan*...


With Love

4 comments:

  1. rasa ayu kan sis..
    antara 5 anak dara tu...yang kawin dulu yang baju kuning..hhahhaha...abis aku kena pelangkung ngan bondanya

    ReplyDelete
  2. Ayu: amboi3x...klu awal pun biaq le abs belajaq ke, umur xpe, dh tua pun still leh kawin lagi..heheheheh

    ReplyDelete
  3. Terima kasih Sis lin kerana melayan Sue sekeluarga dengan layanan yang paling best sekali, pada Sue takde yang terkurangnyer, cuma dalam kita dok borak2 tu kalau ada yang Sue tersucilkan hati Sis lin, minta maaf yer banyak2.
    Yang anak2 dara tu ada 5 orang ke? seram bebeno nampaknyer kalau Sis lin nampak ada 5 orang...kihkihkih

    ReplyDelete
  4. Sue: Terima kasih Sue..jgn serik yek, nnti free kita pi ngeteh sama2.. :)
    Hahaha hrtu mmg gambo ber5..pastu sis tkr plk dgn gambo Che Mat, terang sikit, lupa plk nk edit blk..hahahaha seram yek...kikiki

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..