Buat apa? Buat bodoh jek..

10/15/2010 01:54:00 PM

Salam semua...


Wah2..udah hari Jumaat ya? cepatnya masa berlalu..huhuhuhu
Ptg ni plk dlm jam 4pm 'Baget 2011' akan di bentangkan, mesti ramai yg dok menunggu depan tv kang, termasuk le Lin nie ha, nk tgk gak, kot2 ada bonus utk surirumah kerajaan nak bagi..muahahahahaha...
Esok, hari Sabtu anak2 sekolah ganti, iku jadual hari Selasa, so bizi jugak le esok dr pagi sampai petang,huhuhu..biasa la cuti raya lama sangat cikgu bagi, so esok kena ganti le balik, ermm nampak gaya takde can le nak sambung tido,hehehe
Ntah sekolah entah tidak, anak2 nie klu hari Sabtu je ganti sekolah katanya tak belajar le, cikgu takde la, cikgu gi kursus la, ada je alasannya, yg maknya plk jd guru besar, anak kata tak payah pegi, maknya kata ok aje..haaa cmne tuh, hahaha klu Lin ni ok lagi le klu tak bg anak tak sekolah sbb anak tak ramai, so kekecohan anak tu tak le rasa sangat kat rumah, tp klu owang yg anak ramai tu, hari tak sekolah pun klu boleh maknya suruh gi sekolah, dr memekak kat rumah bergaduh..kan? miahahaha
Esok nak kemana ek? wayang cite apa ek yg best? lama tak gi karaoke..huhuhuhu




P/S: Kenapa la 2-3 hrni, penyakit 'M' dtg, nak kemas rumah pun takde mood, malasssssssssssssss


With Love

You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. aha laaa ako pun rindu lak nak melalak ngan ko :p

    oh ya esok ako gi melaka tau ;)

    ReplyDelete
  2. Retna: aku ponggg....nnti turun JB kita melalk ok, tp lagu selamat hr jadi..kakakah

    melaka? rombongan sekolah ke? hahahaha

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.