Dona Shi Big Apple..yummyyy

10/30/2010 04:53:00 PM

Salam semua...

Hurmm yummy, sedap gitu bila di gigit masuk mulut, walaupun ianya cuma donut saja, tapi ada kelainannya, dari segi luaran, bentuknya, dan isi dalamannya memang memikat mata dan anak tekak sesiapa yang makan..ermm kowang dah pernah cuba? sedap kan?...:)
Rasanya dah 3-4 kali Lin beli set Dona Shi ni, anak-anak memang suka, cuma harini Lin beli set kecil 9 ketul je sebab anak Lin,Amat takda, kalau tak Lin beli set yang sederhana 18 ketul, kebetulan badan tak sihat ni, tekak taknak makan, dari masuk angin baik Lin makan benda yang boleh masuk, jadinya tadi waktu gi Jusco cari beli barang, singgah kejap di Big Apple, ramainya orang harini, ada sale..huhuhuhu


Set kecil 9 ketul - rm11.
Set sederhana 18 ketul - rm20.
Set besar 28 Ketul - rm32
Nanti kowang pergi cuba la yek..:)


Dan yang ni pencuci mulut, maklum la owang tengah demam ni, makan minum nak yang sedap aje, huhu nak panjat pokok kelapa tak de kebun, jadi beli ajelah yang dah siap kat Jusco tu, janji air kelapa..
Bila perut dah kenyang, ubat pun dah makan, apalagi kejap lagi mahu membuta dan menidurkan diri, agak-agak tak nampak je online tu, maknanya tidur tak sedar diri lagi la ye..hehehehe
Bangun nanti nak makan eskrem potong pulak..hahahahah





P/S: Harini TERbuat nasi ayam pulak, dah le tengah diet tak makan nasi, adeiiii tau tadi buat soto ke, spageti ke..huhuhu nasib ko le tekak...


With Love

You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. salam sis, mas pernah makan donat big apple ni, walaupun mahal, donat ni memang sedapppp...seronok tengok kt dapur yang berkaca tu cara2 buat donat ni....memang bersih dapur tu...

    ReplyDelete
  2. Mas: betui3x mas, mahal tp puashati, memang sedap,sbb dlm dia ada krim kan, sis suka.. :)
    lagi 1 tang dapo tu mmg terang lg bersuluh, bersih dn teliti...kannnn :)

    ReplyDelete
  3. sedappppp..
    lame suda tidak makan...
    :D

    ReplyDelete
  4. Arief: Mmg sedapppp....jom jom mai JB sini, nanti Sis belanjer..hehehehe

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.