Gintell: Rest N Go station.

Salam semua...

Hurmm kowang pernah jumpa station nie? pernah cubanya? best kan?..:)
Lin mmg sejak akhir2 nie selalu lepak kat station nie, boleh di katakan seminggu 3x atau 2x Lin cubanya, klu kat area uma Lin ni, yg ada cuma kat Giant Nusa Bistari tu, hanya ada 4 kursi je.
Biasa Lin akan pergi lepas hantar anak Lin,Amat ke sekolah agama, duduk dlm 1jam rm10 jek, lega sedikit sakit belakang tue, owang kata x elok urut selalu tp kenapa plk, itu pun kira Lin pegi tak selalu, tp cuba klu kita beli kursi tu letak kat rumah, hah mesti hari2 berjam2 kan kita duduk kan?, so kenapa xde apa2 plk? hurmmm jawab jawab..:p
Ala nk suruh owang urut kena bt appoinment awal2 le, klu ke kedai urut plk, harga dh mahal plk, jd le dpt hilangkan sakit duduk kat Gintell ni..lepas je REST pastu GO blah le dr situ..hahahahaha


*Mmg selesa betul2...sepi dan tenang je kat station tu, silap2 boleh tertido taw..:p


*Kowang boleh tgk dn lihat secara live fungsi kursi tu berfungsi.. :)


*Mmg relax je klu dok kat situ, sapa2 yg penggeli tu, tak payah le duduk kursi tu, membazir jek..hehehehe
rm5 - 1/2 jam...rm10 - 1jam...okey le tue kan.. :)



P/S: Klu yg byk angin tu kt bdn, rasa2nya time urut tu mau terkentut atas kursi tu kot..muahahahahaha


With Love

2 comments:

  1. ako klu sengsorg mmg xde la nak duduk atas kusi tu hehhee *malu hhaha

    ReplyDelete
  2. Retna: hek eleh..malu apanya..aku selalu gi sorg2 jek..lg best xde org..hehehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..