Kesakitan itu datang lagi.

Salam semua...

Arghhh kenapa la time ni ko nak dtg menyerang, kenapa le time aku sibuk dgn temujanji ko dtg bertandang, adeiii sakitnyaaaaaaaaaaaa la...:((
Lama dah tak sakit belakang nie, tp sejak 2-3hrni sakit tu dtg balik, mungkin agaknya terlalu bizi ke hulu ke hilir, tak cukup rest, terlalu duduk lama2, sbb itu la agaknya dia dtg sakit balik..adeiiii..
Selagi boleh tahan aku tahan, bila dah tak boleh nk menahan bru le makan Panadol Extend, lega sikit rasanya, time malam marhaban, aku tampal koyok 4 keping cap lada tu kat belakang, bru la ada rasa lega sikit..
Tulang reput ke? ermmm aku le pencinta susu tau!!..cuma susu ibu je tak minum..muahahahaha


*Tau xpe..mmg sakit amat2..nk duduk pun rasa kejang belakang..huhuhuhu


*Hurmm mungkin aku perlukan dia nie, nak beli tak mampu lor, klu bulu idung leh timbang kat pajak gadai tu, dah lama aku beli bende nie..hahahahaha
Tp nasib baik kat Giant Bukit Indah ni, ada khas di tempatkan kursi Osim ni untuk kegunaan org awam, cuma masukkn rm5 utk 1/2 jam, klu rm10 utk 1 jam..mmg lega dan berbaloi le..heheehe
Kang balik dr Yassin aku nk pi serangg..nk masuk rm50..urut sampai tido..hahahahaha boleh gitu, agak2 berdengkur bunyi kuat x satu giant? kakakakakakah...



P/S: Mungkin dah tua ke aku? weiii itu cuma tulang aje lor, bukan nmpak kedut pun..hahahahaa cuma klu sakit je keluar semua kerut kat muka..:p


With Love

25 comments:

  1. samalah kita...lately ni makin terasa sakit belakang..segala sendi...paham2 sendiri je

    ReplyDelete
  2. Suzzsuzie: huhuhu letih kan,adeii agak2 klu x tahan nie, kena mkn pain killer kot..huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. order xanax no prescription how get xanax online - xanax side effects hair

    ReplyDelete
  4. valium no rx 5mg valium for children - valium drug group

    ReplyDelete
  5. generic xanax xanax withdrawal treatment - does generic xanax pills look like

    ReplyDelete
  6. generic ativan buy ativan line mastercard - ativan vs xanax for flight anxiety

    ReplyDelete
  7. ambien ambien high good - ambien cr 6.5 mg

    ReplyDelete
  8. diazepam online diazepam online review - how will 10mg diazepam affect me

    ReplyDelete
  9. ativan online ativan webmd - high from ativan

    ReplyDelete
  10. buy valium online valium diazepam overdose - cost valium 10 mg

    ReplyDelete
  11. diazepam online diazepam dosage to get high - diazepam 2mg sleep

    ReplyDelete
  12. zolpidem drug maximum dose zolpidem er - buy zolpidem overnight delivery

    ReplyDelete
  13. buy xanax online forum xanax side effects in teenagers - alprazolam 0.5mg

    ReplyDelete
  14. buy ativan online ativan side effects rash - order lorazepam online cheap

    ReplyDelete
  15. buy diazepam without prescription diazepam tablets online - diazepam dosage dental

    ReplyDelete
  16. buy lorazepam online ativan dosage how long does it last - ativan overdose many

    ReplyDelete
  17. online diazepam diazepam side effects hallucinations - diazepam dosage animals

    ReplyDelete
  18. buy ativan buy wyeth ativan - ativan vs xanax

    ReplyDelete
  19. discount ativan ativan side effects in kids - buy ativan mexico

    ReplyDelete
  20. alprazolam mg xanax overdose brain damage - xanax dosage hours

    ReplyDelete
  21. zolpidem without prescription generic ambien forum - ambien overdose threshold

    ReplyDelete
  22. buy ambien online where can i buy ambien online - buy ambien online

    ReplyDelete
  23. purchase soma buy soma saga - generic and brand name for soma

    ReplyDelete
  24. buy soma carisoprodol zulassung - carisoprodol 500

    ReplyDelete
  25. buy soma online buy soma vanishing back bra - 5513 dan carisoprodol drug

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..