Mereka penawar kebuhsanan.

10/03/2010 05:09:00 PM

Salam semua..

Aishhh hujung minggu begini terasa amat2 BUHSAN!!...arghhhhhh
Hubby keje, anak2 dara ku semua keluar beraya, tggal la Lin dgn anak bujang sorg tu, tp dia asyik dgn PsP dia kt dlm bilik, jdnya tggal la Lin sorg2 kat hall rumah nie..aduhhh buhsan giler!..
Nak keluar malas, takde apa yg nk di beli dan dicari, di tambah lg le tgh cuaca panas terik nie, jd makin sakit di buatnya, dah le badan pinggang ni sakit lagi, rasanya bengkak dah hilang, cuma rasa bisa2 badan jek, klu tak baik jugak esok nk pi bt x-tray, kot2 apa yg sakit kt dlm tue..huhuhu 
Lastly dah takde kawan nak borak dan layan, Lin dok kat dapo dok layan anak2 kucing Lin yg 4 ekor tu, time mcmni, derang tak tido lagi, tgh main2 bergurau senda sesama dia, so apalagi Lin tangkap gambo terbaru dan aksi mereka semua, sampaikan gelak sorg2 kat dapo tue..hehehehee


*Cuba kowang tgk..sejuk mata memandang mereka.. :) so sweet..


*Antara 4 ekor tu, si LV ni la yg paling diam dan baik skli..suka dok perati jek dgn yg lain2 tue.. :)


*Wah mereka dh panjat2 dah skrg, sampaikan berlumba2 nk panjat tinggi2 tue..'baik2 kang jatuh gedebuk'..


*Yg time ni le paling gelak kuat Lin td, saje je Lin tunjuk ikan goreng sekor kat derang, sampai teling kepala mereka lihat di buatnya..hahaha *jakun*..hahahahaha


*Saya mau keluar..tolonglah..lepaskan saya'..hehehehehe mana boleh keluar kang abs 1 rumah aku kejo kowang nk masuk kandang..huhuhuhu
Persoalannya sekarang...'apakah aku mampu untuk berikan mereka pada yg mahu membelanya?' huhuhuhuhu



P/S: Kasih sayang tak mengira mereka siapa, mereka punya perasaan dan hati untuk kita fahami, begitu juga mereka memahami apa yg kita buat dan lakukan utk mereka..


With Love

You Might Also Like

32 Orang Komen

  1. Natasha:Tq..mmg comei sngt2..Sis sendiri rasa mau gigit2 jek..hehehe

    ReplyDelete
  2. loh, comelnya siap teleng2 pale org snap gmbr dia ek?
    eiii, geram la kat dak2 tecik ni sis..
    heheheehe

    ReplyDelete
  3. NourEyza: hehe mmg td Sis pun gelak sorg2 bila tgk aksi derang teeng2 kepala tu..jakun tgk ikan goreng..hahahaha saje kaco dia..

    ReplyDelete
  4. Aaaa kiutt. Saya pun bela kucing gak n reasonnya becoz dorang memang comel2 n penawar hati tak kira la dikala bosan, sedih, etc kan XD

    ReplyDelete
  5. Faizal&Fashitah: kann..sama le,mereka le penawar tatkala kesepian, lihat gelagat mereka mmg mencuit hati kan.. :)
    byk ke kamu bela?

    ReplyDelete
  6. xanax depression xanax dosage typical - xanax 1mg street price

    ReplyDelete
  7. buy zolpidem common side effects zolpidem - ambien side effects depression

    ReplyDelete
  8. order diazepam valium 10mg side effects - valium contraindications

    ReplyDelete
  9. cheap alprazolam xanax dosage guidelines - generic xanax 3mg pills

    ReplyDelete
  10. zolpidem ambien cost of zolpidem 5mg - zolpidem side effects neuropathy

    ReplyDelete
  11. diazepam overdose mirtazapine diazepam side effects - where can i buy diazepam online usa

    ReplyDelete
  12. buy zolpidem zolpidem tartrate 10 mg overdose - zolpidem rectal

    ReplyDelete
  13. buy diazepam long does 2mg diazepam work - diazepam 2 mg

    ReplyDelete
  14. alprazolam 0.5mg xanax bars high effects - xanax generic version

    ReplyDelete
  15. xanax online xanax side effects seizures - buy xanax online fast shipping

    ReplyDelete
  16. diazepam without prescription buy diazepam .co.uk - buy diazepam .co.uk

    ReplyDelete
  17. cheap xanax online xanax dosage for dog anxiety - do drug test test xanax

    ReplyDelete
  18. valium diazepam diazepam rxlist - buy diazepam 10mg india

    ReplyDelete
  19. order ativan ativan cats - ativan taper alcohol

    ReplyDelete
  20. xanax for sale without prescription xanax restoril drug interactions - greg giraldo overdose xanax

    ReplyDelete
  21. cheap ativan online lorazepam ratiopharm 1mg nebenwirkungen - lorazepam 1mg (ati)

    ReplyDelete
  22. buy soma online buy soma online cheap no prescription - how to buy soma online with no prescription

    ReplyDelete
  23. valium pills is ordering valium online legal - where to buy valium online uk

    ReplyDelete
  24. ambien without prescriptions price ambien cr without insurance - zolpidem 10mg generic ambien sleeping pill

    ReplyDelete
  25. generic soma online many mg carisoprodol overdose - generic blue top somatropin

    ReplyDelete
  26. buy ambien online what is ambien cr side effects - ambien cr horror stories

    ReplyDelete
  27. buy valium online canada what do generic valium look like - buy valium online australia

    ReplyDelete
  28. buy generic valium valium for anxiety symptoms - valium 5mg indication

    ReplyDelete
  29. ambien sleep medication overdose by ambien - buy ambien online no prescription

    ReplyDelete
  30. valium online order valium 10mg - 2mg valium for anxiety

    ReplyDelete
  31. diazepam 5mg clonazepam vs xanax vs valium - valium dosage muscle relaxer

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.