Sibuk dan menyibukkan diri..

Salam semua...

Selamat berhujung minggu semua, apa plan hrni? ye la hrni kan cuti, so mesti ramai di luar sana tu dh plan nak bercuti2 dgn anak2 dgn family dgn kawan2 ataupun dgn kekasih kan..heheheh
Bestnya klu dpt bercuti kan, Lin? ermm hrni adalah hari ganti sekolah bg anak2 Lin, so mcm biasa la rutinnya tu, tp hahaha nasib apa ntah tido sampai tak sedar, last2 anak Lin,Amat tak sekolah hrni, tup2 bangun tgk jam dh pkl 6.50am, ermm faham2 aje la klu dh lambat..malassssssss..
Tghri plk mmg bizi sangat2, anak Lin,Yana ada sekolah ganti jugak, lepas hantar dia tu Lin nk ke Kempas ada jemputan Yassin sempena  keberangkatan Mak Hanim ke Tanah suci Makkah, tak dpt pergi kita amik berkat peluk cium dia jd la kan..kot2 didoakan kita, insya'allah dpt juga jejakkan kaki ke sana..aminnn..
Balik dr sana, ingat nak ke rumah Mak, byk urusan nak di uruskan, mcm2 benda nak prepare, ada mjlis akan berlangsung nanti, so byk persipan nak kena buat, takkan nak harapkan mak Lin sorg, Lin anak yg sulung so kena amik byk part dlm nk uruskan semua, adik2 yg lain semua sibuk dgn anak masing2 so tak dpt le nak berlenggang2 mcm Lin ni..huhuhu
So untuk hrni dan esok, insya'allah ada masa nanti Lin update oke..byk cite nak cite, cuma tak berkesempatan dek terkejar masa ni.. :(
Mr.hubby pun bizi dgn kerja dia, lagi le xde time nak bwk anak jalan2, lagipun anak2 tgh exam, so mmg tak de masa ok nak bersantai2 ke sana ke sini...study hard 4 the exam ok!...


Okey..jumpa lagi di lain entry okey...
"Selamat berhujung minggu buat semua."..



P/S: Ermm bila hujung minggu ni mulalah tekak ni mcm2 nak makan, pagi ni je teringin mau makan cekodok, tp bahan2 takde plk, adeii malsnyaaa nak ke kedai..huhuhuh
Makan roti cecah kari smlm aje la..hahahahahaha.


With Love

No comments

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..