Stop Posting..

Salam semua..

Kembali bersiaran bila semuanya selesai oke.. *.* ..


Blog akan sepi buat masa 2 harini..terlalu byk mengejar waktu ke sana sini untuk memenuhi undangan dan jemputan mjlis Yassin/doa selamat sempena berangkatnya kengkawan menunaikan haji..
Hrini dr pagi dh keluar merewang untuk persiapan Mjlis penutup Marhaban Kump Al-Wasilah, dan malam ini majlis akan diadakan, jdnya tak dpt nak update dan melayan semua msj2/komen2 di blog/Fb..
Esok, tghri memenuhi jemputan Yassin ahli Kump yg akan berangkat menunaikan haji, pada sebelah malamnya pulak jemputan Yassin/ doa selamat kenduri arwah.
Ahad minggu pula, ada 2 undangan perkahwinan, jauh pulak tue, 1 di Pontian dan 1 di Kota Tinggi dkt Air Tawar 1, so xde aral melintang dan jika kesihatan mengizinkan akan sampai le Lin ke sana..
Hubby buzy dgn keje, dah start shutdown, so mmg dok uma serumah pun dh susah nak borak2, hari2 balik awal pagi, terus tido, pastu esoknya awal2 pagi dh gi keje..arghhh rindunya mau borak2 dgn hubby..huhuhuhu
Masing2 sibuk dgn urusan sendiri, nasib anak2 dara Lin semua tgh cuti sempena bdk2 PMR so dpt le tolong2 di rumah apa yg ptut..sori ye Kakak Adik, nnti dh settle semua xtvt, mak belanja makan okey!..
*Selamat berhujung minggu bt kowang semua.. :)



P/S: Esok anak bujang Lin,Amat ke Melaka 2 hr 1 mlm, adeiii boleh ke dia berdikari? huhuhuhu 


With Love

3 comments:

  1. kak..anak bujang sure boleh punya,... kenalepaskan sekali sekala...
    buat scheduled posting je la ka heheh

    kuman "kopi..." Entry

    ReplyDelete
  2. Kuman: huhuhu dh selamat pergi td, mak dia dh x kira org, nangis aje kat situ peluk bas..huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. Poems About Drug Addicition
    http://showcargocar.com/ - valium no prescription
    And anxiety attacks can hurt your social life in so many ways.
    [url=http://showcargocar.com/]valium pill[/url]

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..