Ten Ten Ten.

10/10/2010 08:08:00 PM

Salam semua..

10.10.10 ermmm ada apa dgn 10.10.10...ermmm biasa jek... :p
Betul la, 10.10.10 cuma nombor saja, cuma kebetulan sama semuannya nombor 10..kan?


So aku mcm gini jugak la, 10 ke, 11 ke, 12 ke tetap sama...tiada apa yg istimewa, lain le kowang, mungkin ada sesuatu yg bt terlalu istimewa dgn 10.10.10 tue..
Hurmm sekian terima kasih.. :p



P/S: Aku akan tetap bersedia dgn setiap perubahan masa dn waktu..kau?...


With Love

You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. sama jer kak lin

    dok layan CITARASA RINDUAN ajerlah...hehehe

    ReplyDelete
  2. Ayu:tu le, nombor date mcmne pun, kita tetap sama... :(
    Sis pun dok layan innit dn twitter 1 hr smlm.. :)

    ReplyDelete
  3. Ken: Yup..nice date..next year will 11.11.11... :)

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.