Happy Birthday Kakak.

11/02/2010 12:00:00 AM

Salam semua...

Harini 2hb Nov, adalah hari jadi puteri kesayangan Lin yang sorang ni, ermm dah besar anak Mak, terasa tua pulak Mak ni..huhuhu
Jadi..jom ramai-ramai kita nyanyi lagi Selamat Hari jadi buat Naz ye..lalalala 1..2..3..mula....

"Selamat Hari jadi"
"Selamat Hari Jadi"
"Selamat Hari Jadi untuk Nurul Nastasea"
"Selamat Hari Jadi"



*Kak, tak dapat cake real, dapat kek en.google pun jadi la ek..hehehehehe


"Hepi Besday buat Kakak, Mak doakan semuga Kakak di panjangkan umur, di murahkan rezki, di limpahkan rahmat serta hidayah dariNYA supaya Kakak akan menjadi seorang lebih bermakna dan membanggakan buat diri Kakak juga buat orang-orang yang tersayang.
Mak, Ayah juga Adik-adik akan selalu mendokan semuga apa yang Kakak impikan dan angankan akan Kakak kecapi dan perolehi dengan penuh sabar dan tabah, yang paling penting, harapan Mak dan juga semua, semuga Kakak menjadi seorang muslimah yang solehah dan berjaya..Insaya'allah..." *.*




P/S: Hadiah? ermm tunggu la dulu..ishhh surprise..!!!! syhhhhh....


With Love

You Might Also Like

18 Orang Komen

  1. Hepi besday juga dari pakcik mat...

    ReplyDelete
  2. wah....

    kalau ayu tak kenal lama dgn kak lin
    sure ingat kak lin baru beranak sorang dua...

    sangat voge ibu dan anakknya

    untuk kakak, happy birthday sayang,,

    ReplyDelete
  3. Selamat hari jadi.. moga sihat dan ceria je selalu..

    ReplyDelete
  4. Ayu: alahai Vouge?? hehehe anak dah 3orang ni ayu uiii..huhuhu
    bila anak2 dh besar rasa dh tua dah nie..huhuhu

    Thankx ayu.. :)

    ReplyDelete
  5. Rashid: Terima kasih cikgu Rashid.. :)

    ReplyDelete
  6. selamat ulangtahun Naz,
    kakak doakan yg terbaik untuk Naz,
    semoga sentiasa kekal muda dan sihat sepertimana mama Naz.

    nota: hahaha... amacam? kakak tuuu.

    ReplyDelete
  7. hepi besday naz....

    tahun ni xde surprise arr...
    tgu tahun je la ye..

    pape pun hope tahun ni naz akan jadi matang!! ;-)

    ps: cakap kat MAK, nnt kita makan kek sesame ek 19hb:p make sure korang x skolah tau aritu.. wahhh paksa lagi tu hahhaaha :-D

    ReplyDelete
  8. Cha: Terima kasih kakak Cha..hahahaha
    btw klu nk muda mcm mak dia, mmg susah ar..mak dia makan jamu kocok..kekekekekeke

    ReplyDelete
  9. Retna: Tq Ret...alaaa x best ar, nk mkn kek kongsi2, aku nk sebijik..x moh kongsi2..kekekekekeke

    btw 19hb tu mmg le derang tu sekolah punya, walaupun hari sekolah..huhuhuhu

    ReplyDelete
  10. anak sis lin dh besar panjang dahh ek...cute n comel mcm mak dia jugak...:)

    neway...selamat hari jadi..:)

    ReplyDelete
  11. Masviona: heheh mmg dah besar dah, dh 16thn dia.. :) mak dia pula rasa tuanya...huhuhuhu

    Thankx Mas..nanti sis jemput kenduri nanti yek.. :)

    ReplyDelete
  12. slamat hari jadi juga..
    semoga panjang umur dan murah rezeki..
    Kuman "tulisan dilangit" Entry

    ReplyDelete
  13. Kuman: Thankx ye..Aminn..
    Lama x nampak..hrtu nk komen kat u punya entry, tak boleh error..nape ek?

    ReplyDelete
  14. happy birthday utk Naz... semoga segalanya dipermudahkan utk dia...

    ReplyDelete
  15. Kasawari: Terima kasih Uncle..hehehe *wakil Naz*..Aminnnn :)

    ReplyDelete
  16. Sis-Lin: Happy birthday also utk 'Kakak'....

    by the way....cam adik beradik je ek dlm gambor tu....:)

    ReplyDelete
  17. Azzey: Thankx azzey..:)
    Sis kawin muda, so tak rugi le bila bergambo dgn anak mcm kakak je rupanya..hehehehe

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.