Monday, December 20, 2010

20hb Dec..Hepi Besday Beep Beep

Salam semua..

Hepi besday hepi besday hepi besday..
Selamat hari jadi selamat hari jadi selamat hari jadi..
*Bahasa India dengan Cina aku tak tahu le nak menaip* hahahaha


Allah selamatkan kamu!.. khas buat kawan, rakan, sahabat, teman, juga merangkap abang dan ayah angkat yang terlalu istimewa buat Lin & family juga anak-anak, siapa lagi kalau tak lain tak bukan Kasawari.
Dari dunia blog mula berkenalan hingga membawa ke dunia realiti dan akhirnya persahabatan terus kekal berpanjangan hingga ke harini.
Lin doakan moga harini menjadi hari yang paling bermakna buat beliau untuk di raikan di sisi anak-anak dan juga isteri tercinta, *ermm mungkin sedang bercuti atau sedang bekerja..ermm
Juga moga di panjangkan umur dimurahkan rezki kekal bahagia ceria muda dunia dan akhirat..Amin





P/S: Harini ni, takde edisi terjah! masing-masing bizi dan sibuk mendiamkan diri,hehehehe. Lin juga kebetulan takde di Jb, so selamat le en.Azman yek..hehehehe. Tapi tungguuuuuuuuuuuuu..banyak lagi masa tu wooo..hahahahaha



With Love

No comments:

Post a Comment

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com