Corat-coret @Paka,Trengganu-Last day.

12/29/2010 09:59:00 AM

Salam semua..

Kekekeke cite dah basi tapi aku nak cite jugak, suka le kan....ahakkkkks
Bukannya bizi apa pun, cuma saje je MALAS dan TAKDE MOOD mau update blog dan nak NGADAP lappy ni..kenapa??? ntah!!!..nak duduk kat FB pun ada masanya tengok keadaan dan MOOD jugak..huhuhu...kenapa??? arghhh jangan tanya laaaaaaaaa...
Ok2..mai le layan aje gambo dan cite pendek tapi mungkin panjang jugak tu..hehehehe


*Pagi tu bangun, aku sekali bersiap-siap dan berkemas-kemas semua barang-barang sebab jam 12pm nak check out, plan nak ke Bukit Gambang,Kuantan sambung cuti ke sana.
Jadi pagi tu Lin bawak anak-anak makan di Pok Mat KT sekali lagi, memang ramai orang le kat restoran dia, amat Lin suka dengan layanan dan menu yang ada di situ.


*Kali ni Lin makan 'Rojak Mee' memang lain bunyinya dan juga memang lain rasanya, rasanya kat JB belum ada lagi Lin jumpa rojak mee nie..memang sedappppppppp!


*Balik dari makan, anak-anak buat kali terakhir bermain-main di tepi pantai, sian tak dapat mandi, tapi takpe nanti kat Bukit Gambang kita mandi oke..(konon-kononnya)..huhuhu


*Wajah riang dan gembira anak-anak bila dapat bercuti kali ni duduk di tepi pantai selama 3hari 2malam..memang puas dan suka anak-anak..:)
Dan tak sabar nak ke Bukit Gambang.(konon-kononnya)


*Balik tu singgah di Kemaman beli kopok lekor, di sebabkan konon-kononnya nak pi sambung cuti, makanya tak le beli banyak untuk kawan-kawan, cukup sekadar beli makan sendiri dalam kete, memang fresh keluar dari periuk panas-panas terus makan..ermmmmm


*Tengokk tu, sedapkann, perghh negnces pulak bila tengok kopok lekor nie...
Haaaa haip mesti ada yang lain macam je otaknya yek..merengg eh kowangggggggg..!


*Dan akhirnya waktu dalam perjalanan ke Bukit Gambang, hubby dapat col ada urgent keje problem di JB, nak taknak setelah berbincang dan muhasabah diri aku nie dan anak-anak, akhirnya kami akur dan redha dengan tugas dan kerjaya hubby. Akhirnya kami semua terus pulang ke JB dan selamat sampai dalam jam 7.45pm gitu. Hubby terus ke tempat kerja, walaupun penat masih ada dan tak hilang lagi, dah tanggungjawab, kena jugak le pergi, sian hubby...huhuhu
Tapi takpe, kami semua puas dan gembira dapat bercuti bersama, walaupun tak sepenuhnya dapat meronda 1 Trengganu tu, cukup sekadar tenang dan aman percutian kali ni..syukur..:)
Ada rezki insya'allah kami sampai lagi ke sana..



P/S: Sebagai seorang isteri kena faham, akur, redha,ikhlas dan memahami tugas dan kerjaya seorang suami, jika tidak mau ada  perang meletus dalam kereta tuh..hahahahaaaaaaaaaa


With Love

0 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com