Intro: 'Sukaneka Geng Setaman kali ke-3'

12/30/2010 12:55:00 PM

Salam semua...

Phewwww letih, lepak, lenguh cuma tak lelah aje nie..huhuhu
Pagi ni apa yang di rancang dan di niatkan semuanya berjalan dengan lancar, walaupun cuaca agak mendung dan sejuk berangin, nasib tak hujan..alhamdulilah...


*Meriah, enjoy, happy dan seronok itu lah yang dapat di gambarkan walaupun kali ni agak awal berakhir tapi kita semua bersatu dan bekerjasama..itu yang penting!...
Oke, sekadar intro dulu, nanti ada free dan dah lega sikit, Lin akan upload dan cerita Sukaneka Geng Setaman ni oke...*byk sangat gambo nak upload ni*
Sekarang mau rehat-rehat sambil baca papaer jap..:)
Tunggu yaaaaaaaa..!



P/S: Terima kasih Geng!!....LUV U All..:)


With Love

You Might Also Like

0 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.