Thursday, December 30, 2010

Intro: 'Sukaneka Geng Setaman kali ke-3'

Salam semua...

Phewwww letih, lepak, lenguh cuma tak lelah aje nie..huhuhu
Pagi ni apa yang di rancang dan di niatkan semuanya berjalan dengan lancar, walaupun cuaca agak mendung dan sejuk berangin, nasib tak hujan..alhamdulilah...


*Meriah, enjoy, happy dan seronok itu lah yang dapat di gambarkan walaupun kali ni agak awal berakhir tapi kita semua bersatu dan bekerjasama..itu yang penting!...
Oke, sekadar intro dulu, nanti ada free dan dah lega sikit, Lin akan upload dan cerita Sukaneka Geng Setaman ni oke...*byk sangat gambo nak upload ni*
Sekarang mau rehat-rehat sambil baca papaer jap..:)
Tunggu yaaaaaaaa..!



P/S: Terima kasih Geng!!....LUV U All..:)


With Love

0 Orang Komen:

Post a Comment

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com