Friday, December 17, 2010

Kisah mengisahkan 10hb Dec.

Salam semua...

Hohoho cite dah basi dah kan, nak cite pun ada ke yang nak membaca dan nak tau? hahaha. Sapa kata takde, yang ada tu dok tercanggak depan laptop menunggu update cite terbaru..hahahahaa :p
Ala apa nak di cite sangat, dan apa yang nak di kecohkan sangat, takat pi Plaza GM tu, aku rasa owang KL mesti mencebik bibir bila mendengar dan membaca, huhuhu tapi kowang jangan tak tahu, ada jugak owang KL yang tak tau dan tak pegi lagi Plaza GM tu..hahahahaah kan kan? :p
Buat apa dan nak cari apa, niatnya cuma satu, cari manik dan crystal sahaja, takde istilah nak soping-soping bagai segala tuh, tapi matakan eeee jahat, tak boleh nampak, mesti rembat..hehehehe


*Tengah hari tu aku cuma berdua saje dengan Puan Wana,hehehe. Kita nak berjimat cermat je, so naik bas aje le, baru bayar rm31.20, guna khidmat bas Transnasional.
Selesa dan lembab tahap tido lena le dalam bas tu,huhuhu memang ngam-ngam katanya 4jam betul-betul sampai KL..huhuhu, takpe biar lambat asal selamat kan..:)
Bas bergerak meninggalkan JB dalam jam 2.10pm gitu, berhenti di Machap sebentar makan dan minum dalam 20minit, tapi aku dengan Wana tak makan pun, setakat beli air panas aje...sampaikan si Wana..hahahaha syhh biarlah rahsia..hahahahaha


*Waktu dalam perjalanan, kira dalam bas le, Retna bagitau dia ada dapat pass/tiket percuma Konsert Online my.BSN kat Jalan Ampang sempena pelancaran My BSN online, tanya Wana, dia tak kisah, ermm nak taknak aku dengan Wana ikut aje le, memang tak fikir apa pun masa tu, sekadar kebetulan dah berada di KL kan..:)
Lambat tak lambat dalam jam 6.30pm juga kita sampai di Perhentian sementara bas kat Bukit Jalil tu, kena pulak time tu ada Jom Heboh, adeiii bertambah-tambah jem di buatnya jalan, Retna dah sedia ada menunggu untuk amik aku kat sana, so sori le kalau lambat sikit yek...:)



*Dengan jalan yang sesak, penat yang belum hilang tu, dari stesen kitaorang terus balik kerumah Retna, aku dan Wana menumpang tido semalam di sana, sampai aje rumah, cuci muka, solat dan tukar baju, pastu terus kami keluar sebab kata Retna konsert tu mula jam 8.30pm, jadi takut tak sempat nak kejar ke sana, siap-siap aje terus kita keluar, ermm perut dah berkeroncong je masa tu, tapi nak wat camne, takut tak sempat..huhuhuhu
Sampai kat BSN Jln Ampang tu, ramai dah pekerja-pekerja dan kakitangan dan tetamu VVIP yang dah datang tapi kitaorang tunggu kawan Retna bawak kita masuk guna pass media, jadi dapat masuk ikut pintu depan ok..hehehehe.
Artis yang ada? dah tentu ramai yang tunggu tak lain tak bukan Search, Hujan, Atilia dan lain-lain lagi. Aku hanya menunggu dan terus menunggu hingga lah konsert tu habis, yang surprise sesangat tu, bila aku dapat jumpa Ben Asahaari blogger terkini dan sama hebatnya dengan mat gebu tu, ishhh alaaaa Ben, takkan le kowang tak kenal, ermm orangnya sempoi aje dan pemalu sesangat orangnyaaa..huhuhu kan Mat Gebu kan? (gambo aku & Ben? ishh tak boleh, nanti ada owang marah!)hahahahaa....
Habis aje konsert, terasa sangat-sangat letih, lepak terus balik tido dan aku pun tutup FB aku..hahahahaha 
Itu le kisahnya malam 10hb Dec tu..hahahahaha




P/S: Dah-dah cite panas dah habis, puashati???..jangan banyak sangat bertanya, nanti aku fire!!!..dah tau tu, tutup buka semua oke, bukan tutup blog..hahahaha tunggu pulak cite trajedi 11hb Dec nya pulak..hahahahaha


With Love

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..