Manicure & Pedicure.

Salam semua..

Bila cakap je kita buat manicure & pedicure ni, mesti ada yang kata, orang kaya le, banyak duit le, tangan tak masak le, ishhh susah-susah pemikiran owang sekarang nie..
Ni bukan sebab jawaban tu semua, ini pasal penjagaan kuku tangan dan kaki, tak kira le sapa, ada duit ke takde duit ke, kalau dah memang orangnya pentingkan penjagaan kuku, tiap-tiap bulan mesti nak ke salun kuku tu..huhuhuhu
Bagi Lin, kuku walaupun boleh potong sendiri tapi tak sama kalau kita buat kat salun kuku tu, semua sel kulit mati dan kematu di berus dan di potong bagi licin,kowang rajin ke nak buat sendiri? tak percaya kowang pergi le sekali buat, bukannya nak kena buat tiap-tiap minggu, cukup sekdar sebulan sekali atau 3 minggu sekali.. :)


*Tuan blog tumpang posing, hahaha saja buat aksi senyum sengal..hehehehe


*Berus jangan tak berus,
 Tapikan sapa-sapa yang agak geli sikit bahagian tapak kaki tu, ermm camne ek, ada jugak aku takut kowang sepak amoi tu..hahahaha


*Tang ni kot-kot sapa-sapa yang ada cagu tu, kena le tahan yek, memang dia korek dn potong isi-isi kematu yang keras kat celah-celah kuku tu..


*Relax dan tenang, boleh tido di buatnya bila sesekali manjakan diri mcamni, ye la bagi surirumah macam Lin ni, bila dapat waktu rehat camni time cuti sekolah, memang rasa nikmat le..kan..?
Bila dah mula bersekolah, nak rehat manjakan diri pun susah, masa terhad. 
Apa? mahal?? tidak le semahal mana pun, cuma rm55 sahaja, kalau kowang ada tambah treatment ke spa kuku ke, harga lain le..:)



P/S: Best suka sangat..! lepas ni dapat rehat pi spa ke, urut ke, perghh nyamannyaaaaaaaa... :) ada sapa-sapa nak sponsor? he he he..


With Love

No comments

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..