We @Paka Trengganu.

12/19/2010 09:35:00 AM

Salam semua..

Hai hai bersiaran live dari Trengganu, nasib le ada wifi dapat le update barang sepatah dua kata nie, tapi kalau takde wifi pun, Lin ada bawak berukband tu..hehehehe
Pagi ni pun sejuknya, mak aii gigil tahap ais, malam tadi hujan lebat, waktu mandi pun, air sejuk giler, takde heater le, ala chalet jek, bukan hotel besar pun..huhuhu
Pheww jauh perjalanan luas pengetahuan,huhu bukan jauh perjalanan kematu punggung ke? adeiii.
Semalam dari pagi jam 9am lebih kurang gitu le, Lin dah bertolak ke Trengganu, lalu jalan Mersing, jadi memang best sikit le pemandangan jalan-jalan kampung di sana.
Percutian kali ini secara kebetulan aje, mr.hubby ada keje yang nak disiapkan lagi, so alang-alang nanti bawak kete kosong, dia angkutnya Lin & anak-anak sekali, kira 2 in 1 le, jadi le dari takde bercuti-cuti kan..huhuhu
Cuma kali ni bawak kete Lin, sebabnya kawan hubby ada tumpang balik ke Trengganu dengan anak dia, faham-faham aje le kalau bawak kete Lin tu, besar, berat di tambah lagi dengan bag2 besar tu..huhuhu slow aje le pemanduann hubby tu..mabukkkkkkkkkk sehhhh..huhuhuhu
Berenti rehat aje dah 3x, buang yang kecik buang yang besar dan minum juga makan, ala kowang tau-tau aje le kalau bawak anak jauh pulak tu, tak kita tak mereka jugak kan..siann derang, letih dalam kete..huhuhu


Tapiii bila dah sampai sana, lihat ombak, lihat angin, lihat laut, hilang semua mabuk tu..lagi-lagi anak Lin si Yana tu, bukan main hepi lagi dia dapat hirup udara segar..*Mak dia pun sama gak ni* hahahahaa
Lin menginap di Chalet, bukan di Hotel, betul-betul mengadap laut tu, ombak besar, memang di larang mandi di situ.. :(
Okey le..nanti free Lin update lagi, nak masuk gambar tak boleh pulak, usb dan pendrive tak bawak pulak, ermm takpe le, tunggu mood bercuti habis sok baru upload semua ek..hehehe
Byeee tadaaaaaaaaaaaaa...




P/S: Inilah terapi untuk penutup tahun 2010..'Bercuti bersama Family' hilang sekejap semua masaalah..:)


With Love

0 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com