8.1.1976..'Hepi Besday Cik Mat Gebu'.

1/08/2011 12:00:00 AM

Salam semua..

Anda kenal siapa Cik/Ah Mat Gebu? woo sudah semestinya..siapa yang tak kenal dia, memang le sah-sah takde internet kat rumah, tapi kalau takde internet, boleh tengok dan beli majalah Jelita, cuma wajah owangnya je tetap tidak ada, *saham mahal ko*, yang ada cuma respi-respinya dan magkuk tingkatnya sahaja..hehehehe
Mat..ampunn Mat, harini je aku touch-up muka ko, lain hari aku pamerkan bulat-bulat,hahahahaha :p *mamposs duduk luar aku kang tak boleh masuk uma dia*..



*Besauu giler hadiah aku tu Mat, ko agak apa ye Mat?..kakakakakah
*Ehem ehem..Mat, aku ni tak reti nak pantun-pantun macam MamaFami tu, tapi serangkap dua tu boleh la..ko baca le ye, khas untuk ko..kekekeke

Cik Mat Gebu yang baik hati..
Setelah dua tahun aku kenali..
Popular dengan bermacam resepi..
Tapi tak pernah meninggi diri.

Cik Mat Gebu yang ku kenali..
Seorang lelaki yang gagah berani..
Jangan sesekali mengata mengeji..
Silap-silap kang ada yang makan gigi..

Cik Mat Gebu gagah berani..
Genap 35 tahun  hari ini..
Tiada apa yang aku nak bagi..
Sekadar nak ucap 'Selamat Hari Jadi'..

"Selamat Hari Jadi Mat buat kau, aku sekeluarga mendoakan semuga kau di panjangkan umur, di murahkan rezki dan di tambahkan ilmu didada" (ditemukan jodoh, masuk list tak?)ha ha ha ha...
Terima kasih banyak-banyak di atas persahabatan yang terjalin Mat, aku sungguh terharu dan bersyukur dapat berkenalan dengan kau juga keluarga kau, walaupun perkenalan kita mulanya dia alam cyber, tapi tak aku sangka hingga membawa ke dunia realiti berpanjangan hingga sekarang, moga persahabatan kita kekal hingga ke akhir hayat..Aminnn.
"SELAMAT HARI JADI CIK MAT GEBU..!


P/S: Ko tunggu kedatangan aku ke sana yek..lalalala *Edisi terjah menerjah!! SURPRISEEEE!...


With Love

You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. Wawawaaa....sapa tuu, oo seperiseee eks, nak kena duduk luar pagar nihh..hahaha..

    ReplyDelete
  2. jemput join segmen. mudah je.

    http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

    ReplyDelete
  3. haha.. naper CMG jadi mcm gitu plak.. haha..

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.