Thursday, January 20, 2011

Auww..Pelan-pelan sikit kak oii.!

Salam semua...

Sekarang ni takde IDEA bukan takde MOOD oke mau update blog..!
Sebabnya sekarang aku dah jarang ke sana-sini bagi tahun 2011. Nak cite pun takde cite, keluar masuk ke sekolah aje. Kebizian melanda untuk tahun nie, dari pagi hingga ke malam, sibuk urus anak-anak, belum sempat kursi tu panas duduk, dah bangun keluar lagi hantar anak-anak.huhuhu
Jangan mengeluh, buat kerja tu sebagai tanggungjawab, di kemudian hari nanti mesti ada kesenangannya kan?..so u all faham-faham aje la yek..
Cite entri kisah ni dah lama, saja dok simpan buat pekasam, malas nak cite..hahahaha
Waktu ke Holiday Plaza Lin singgah ke kedai urut Thailand/Indonesia, rasa tapak kaki tu sakit sesangat, so kalau kasi urut tu mesti best kan? apalagi test le dok masuk mengurut di situ.
Sekali datang seorang perempuan, erkkk badan sasa macam 'jantan', muka bengis macam samseng, takut aku di buatnya, pastu di terus duduk amik minyak nak urut, aiyooooooooo boleh ka ni dia urut, kang ada dia tarik tekan aki aku, bertambah-tambah sakit kang..erkkkk


*Aduh duh duh..adeiiiii grrrrr arghhhhhhhhhh auww adoiiiiiiiii...
Tu je yang mampu aku cakap dalam hati, dah bilang jangan kuat-kuat tapi dia pegang sikit je dah rasa sakitnya..aduhhhhhhhhhhhh


*Fuuuuhhhh Kak plessss jangan kuat-kuat ye, takut kang esok effect dia bengkak pulak kaki aku tu, dah le kaki tu nak pakai bawak kete kak oiiiiiiii..
Tapi dia tak jawab-jawab, cuma senyum aje, dia tak faham bahasa Melayu rupanya, hahahahaha. Lepas tu Lin speaking 'London' kasi tunjuk isyarat, terus le kawan sebelah dia tu bagitau, baru le rasa dia urut tu lembut dan selesa..adeiiii
Bayangkan sampai aku nyorok belakang surat khabar tu, konon-kononnya pura-pura le baca paper, padahal saja dok ngerang sakit..hahahahaaaaaaaaaaaa. Eksen kena lebih..kakakakakah.




P/S: Badan sakit benjol-benjol dah nie..huhuhu lambat sangat mau tunggu date tu nak ke Mustika Ratu mau kasi manjakan diri...Oo Baby G Nyuttt dan Mama Curly Fries, sudah bersedia kah anda??? hehehehe


With Love

0 Orang Komen:

Post a Comment

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com