Hasil titik peluh jari ku..

1/20/2011 06:43:00 PM

Salam semua...

FarmVille, game kegilaan mak-mak budak, bapak-bapak budak dan juga anak-anak..hahahaha
'Hasil titik peluh jari ku' betul le tu, jari aja yang klik sana klik sini, anggota yang lain cuma melihat dan tumpukan perhatian..hahahaha
Ye aku pekebun yang hampir berjaya di internet, tapi ada lagi yang lebih maju dan berjaya giler dari aku, cuma pelik aje tengok mereka, aku yang dok rumah ni pun baru je level 55, tu pun lari sana lari sini sambil-sambil buat kerja rumah, tapi kebanyakkan jiran-jiran dalam game FarmVille aku tu, yang level nya tinggi dari aku tu, mereka semua bekerja, ermm pelik, camne la dapat mereka main game tapi dalam satu masa buat kerja ofis tu..memang teror dan tahap 'berani' juga dengan booss mereka yek..hehehehe
Yang aku ni kat rumah, kadang-kadang pun miss jugak sampai 'mati' tanaman aku..huhuhu
Game lain ada jugak aku main, tapi tak berapa aktif, yang buat masa ni aku kira aktif main game CafeWorld, Baking Life, Hotel City dan Sorority Life, yang game lain semua aku dah BLOCK.!! hahahaha
Sebab tu le, walaupun fren list aku kat FB tu beratus-ratus owang, tapi kebanyakkannya semua add aku sebab main game aje, bukan sebab kenal ke, kawan ke, atau minat kat aku ke, tapi untuk jadi jiran game nak bagi gift aja, aku add aje, saja untuk suka suki, 'ada aku kesah'??? :p



*Makin lama makin mencabar game FarmVille ni, banyak yang baru dan jadi seronok mengejarnya, tapi AWAS..! jangan sampai bende dan kerja lain jadi lalai dan terabai, kena displinkan diri dan jadual masa untuk duduk main terus game nie...:)




P/S: Ada masa duduk main game lagi bagus dari duduk kat wall facebook tu melayan status kawan-kawan yang kadang-kadang buat 'diri sendiri' rasa hati..huhuhuhu


With Love

You Might Also Like

0 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.