Friday, January 21, 2011

Malaysia LOVE Japan.

Salam semua...

Wa Ta Shi Wa Nurul Nastasea Bt Sabar..*Nama saya ialah ________________.
Gempak gerekk sehhh...bukan perlawanan bola ka, badminton ka tapi tema cupcake untuk anak aku,Naz bawak ke sekolah sempena kunjungan pelajar dari Jepun datang beramas mesra dengan pelajar Malaysia. Kebetulan dan bernasib baik, Naz terpilih antara 10 orang di sekolah dia untuk melayan dan beramah mesra dengan salah seorang pelajar Jepun tu, sebagai tanda hati, semua pelajar kena bagi cederamata dan makanan yang akan di beri kepada pelajar Jepun tu, jadi Naz mintak Lin orderkan cupcake dengan Sweet Ummi Bakery@Eyna yang bertemakan merah putih dan tertulis Malaysia Love Japan...hehehehe
Dan inilah hasilnya, memang sweet dan 'gah' sekali, merah dan putih seakan serasi dan 'ngam' dengan color bendera Malaysia juga Jepun tu, kan kan?
Thankx Eyna..




*Banyak yang Naz bawak, dodol, kuih bahulu, telinga keling (benderam) untuk promosi makanan Malaysia..
Nak tau lagi, kita tunggu dia upload gambo je, nak tengok gak rupa pelajar yang bersama Naz harini, lelaki ka, pompuan ka, mesti putih macam bedak kan?..Arigato....sayonara....:p



P/S: Nasib baik Jepun, agak senang nak buat tema color tu..kalau Negara lain, rasanya susah sikit kan, banyak color kena adun kan??? 



With Love

6 comments:

  1. wow....nk mkn bendera 2 la..hehee

    ReplyDelete
  2. nampak gayanya...sure depa makan dengan hati gembira..

    sis lin..ada tinggalkan sikit utk ayu tak>>>

    ReplyDelete
  3. Rajin Lin!!!

    Keep up the good job!

    ReplyDelete
  4. Farhana: Lor..nk mkn bendera bt apa? hahahahaha ada kang tersentil kat gigi..kekeke

    ReplyDelete
  5. Ayu: Ye ayu..harap2 depa suka la...
    Jgn kata ayu..sis pun x merasa dik oiii...huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. Versed: rajin?? kita rajin order jek..hehehehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..