Friday, January 21, 2011

R.I.N.D.U datang lagi..

Salam semua...

Aku R.I.N.D.U..! Sangat-sangat rindu..huhuhu
Kenapa datangnya rindu? Kenapa mesti rindu? Kenapa rindu?..
Jawabannya ada pada kamu..


DULU: Kami selalu bersama, berbagai cerita kami kongsi bersama, suka duka kami pun tetap bersama, kau menangis, aku turut merasa hiba, kau tersenyum aku turut gelak ketawa, jika aku susah kau jadi pendengar, jika aku senang kau orang pertama yang dapat khabar berita..


KINI: Aku kesepian. Semua hilang, senyap, sepi, bisu dalam sekelip mata. Ntah di mana silapnya, ntah di mana puncanya, ntah salah siapa. Aku bingung, aku sedih, hiba, pilu, airmata menjadikan aku lebih lemah tiap kali aku fikir dan renung semua kenangan dan kegembiraan bersama, aku tak kuat untuk menghadapi semuanya seorang diri, aku jadi sensitif tiap kali melihat kegembiraan di luar sana, tapi aku bernasib baik masih ada yang sudi mendengar dan berkongsi kesedihan aku. Aku pasrah dan redha dengan semua yang berlaku dan akan berlaku, jika Tuhan nak ambil semua kegembiraan aku bersamanya, mungkin ada rahmat dan hidayah di sebaliknya..
Syukur alhamdulilah...P/S: A.K.U....R.I.N.D.U.....*sob sob sob...:((

With Love
This entry was posted in

0 Orang Komen:

Post a Comment

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com