Sesuai ke? ermmm

1/29/2011 07:37:00 PM

Salam semua...

Jangan gelakkkk...huahuahuahuahua..tak pasal-pasal tuan tanah kasi masuk muka sendiri di petang-petang hari, malu ahhhhhh...:p
Ada nampak lain tak? arghh bukan itu badan le..itu muka daaa..rasanya sapa yang kenal aku, belum pernah nampak aku pakai shawl or selendang ala-ala Yuna nie..ni baru 1st time aku sarung kat kepala tu..hahahahah nampak molat..! agaknya kalau tudung syria? oh tidakkk!...
Memang tak sesuai tapi Midah kata cantik..iyeee ke??? hahahaha owangnya la yang cantik, tudung tu tak cantik..kakakakakakah sengalllllllll!
Gambo ni aku amik tadi tengah hari, wajah baru ni, ada gumuk sikit muka tu, mana tak start naik sekolah tu, makan tido makan tido..hujan pulak tu, best woooooooo..hahahahahah


Ada sesuai ke muka aku pakai shawl tu? bulat je nengok kan? ermmmm
Peningg kepala aku, Midah, Wana dan Ana, yang masing-masing tengah sibuk mencari idea dan imej yang nak di pakai Selasa nanti, tak kesah le kowang kata jakun ke, 'kuno' ke, yang penting jujur aku nak cakap, baru ni la 1st time aku dan kawan-kawan sebagai surirumah nak pegi ke majlis Hi-Tea di Hotel yang akan di hadiri oleh tetamu kehormat VVIP....fuhhh pening nak cari imej yang tak lari dari  konsep..ermmmm
Yang penting tutup aurat dan selsa di badan sendiri,,kan kan??
Dalam kepala dah ada apa yang nak di pakai dan akan di pakai, cuma sesuai ke? oke ke? arghh takpe le, kowang tunggu aje le nanti..hahahaha jeng jeng jeng....:p




P/S: Simple tapi glamz..muahahahah tak sabo rasanya mau pegi..lalalalalaallaa


With Love

You Might Also Like

8 Orang Komen

  1. pedulik apa org cakap asal kita rasa kita looks good in it..
    but if u ask my opinion..well dik, u look sooo sweet in that shawl.
    Nanti kalau pergi dinner tu, enjoy urself and have a good time k.
    jgn lupa bergambar dan tampal kat sini nak tumpang tengok..hehehe

    ReplyDelete
  2. eh lawa la lin!!!!! serius! x tipu!!!

    ReplyDelete
  3. asal ako tgk ko mcm chubby sket? ;)

    ReplyDelete
  4. comey jerk. janji kite selesa sis :) urmm.. kalau tak silap, kat kedai dah ada jual inner yg jenis keras tau :)

    ReplyDelete
  5. Hani: thankx kak..tu le mybe 1st time pakai rasa x selesa sikit...ingt nk pakai nnti pegi hi-tea, nk ubah gaya tu lain sikit..hehehe
    thankx kak..:)

    ReplyDelete
  6. Ann: tq ann cayam..cntik yek? ermmm klu betul, nk pakai le nnti tp nk cr color lain..:)

    ReplyDelete
  7. Ret: mmg tgh chubby..bdn kjp naik kjp turun..pipi tu dh gebusssssssss

    ReplyDelete
  8. Aiydalela:thankx dik..yup kt luar ada awning keras tu tp pendek sngt tepi dia..rasa x selesa..sis ada 1..:)

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.