Friday, January 28, 2011

Sori..Busy ok...!


Salam semua...

Waduh-waduh hampir lupa password mau bukak ini blog..hahahahaha
I miss my blog..diam-diam tak bukak blog ada juga yang naik follow blog aku yek, ramai juga yang sudi datang baca blog aku, terima kasih buat semua, apa aja la yang bestnya blog aku ni kan, sekadar cerita-cerita yang macam lawak bodoh tapi tak kelakar pong..hehehehehe
Opsss sekali lihat kan, diam-diam wahhh dah ramai juga yang aktifkan balik blog mereka yek, ada 2-3orang kawan aku yang dulunya 'tutup' blog, tapi dek gara-gara 'Sahabat Blogger' tu, terus dan aktifkan balik blog mereka..bagusssss semoga maju jaya ye..
Bagi aku, ada update ke takde update ke, rasanya ikut suka tuan punya rumah la ye, aku terus terang cakap, nak update sehari sampai 3-4 kali tu mustahil le, nak mengarang cerita panjang-panjang tu memang takde masa, untuk tahun ni, kerja-kerja dan masa banyak tertumpu pada anak-anak dan kerja rumah saja, jadi blog sedikit sebanyak terabai.
Lain le kalau yang berkerja, ada juga nak curi masa berblog walking dan update, bila time rest tak ingat nak lipat baju ke, cuci kain ke, masak ke, mop dan sapu lantai, just keluar makan pastu sambung kerja, tapi kalau surirumah ni, bila masa yang ada free tu le nak siapkan semua kerja, ada masa sikit, time tu le nak duduk berFB dan main game kejap..ermmmm..apalagi kalau nak buat contest dan menjawab tag tu, aduhh ikut keadaan dan masa terluang aje la...
Oklah kang ada juga kena tempias dek sebab entri aku ni..kekekeke. Takpe, buat masa ni selagi ada kemampuan dan masa terluang, aku akan pastikan update blog aku, itupun kalau line macam kuda, kalau macam siput??? lu fikir le sendiri..!!!




P/S: Ku sangka panas hingga ke petang rupanya hujan di pagi hari..aduhh kain baju banyak mau cuci ni..huhuhu



With Love

8 comments:

  1. Yess...dah ada updates...heheheheh. Ingatkan kita terlepas update... hari2 tunggu, manalah entry Lin yang terbaru nie...hehehhehe
    Dun force urself...ada entry dalam seminggu tu pun dah kira ok...mengubat rindu..heheheh. Mcm rutin plak nak baca blog lin nie rasanya....

    ReplyDelete
  2. hehehhehe...
    tu dia sampai lupa password..kikikiki


    tak apa sis...perlukan yang utama dulu ya...

    ReplyDelete
  3. same la kita.. saya pun baru je 4 hari aktif blog blk.. ahhaha

    ReplyDelete
  4. samalah, kadang2 tak sempat nak buat bw, update belog [nak2 kalau time keje]. dapat update 1 kali dalam sehari pun dah ok!

    ReplyDelete
  5. Aziela: tq sayang...sis mmg bizi2 sngt..kdg2 update terus tutup x sempat nk blog walking./...nnti free akak update oke..:)

    ReplyDelete
  6. Ayu: betul ayu..blur kdg2...
    thn ni mmg bizi skt masa x tentu arah..klu kt FB oke le taip2 klik kuar terus, kt blog kena tggu idea dtg bru leh update..huhuhu

    ReplyDelete
  7. Fad: hahahah..nsb juga nk bukak...:p

    ReplyDelete
  8. Aiydalela: yup lela..sis thn ni bz sangat2..dr pg sampai ke mlm anak2 sek dn tuisyen..huhuhu

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..