Friday, January 21, 2011

Sup sayur + Nasi.

Salam semua...

Malam-malam camni perut lapar je le, ada kencing tawar ke aku??/ huhuhu
Kebetulan harini masak sup sayur campak-campak, tapi sopan santun je aku campak, menjadi pulak supnya..hahahahha
Sup sayur kobis + hotdog + fishball + lobak merah + isi ketam + cendawan...ntah mana ntah cendawan tak nampak, dok tenggelam dalam magkuk tu kot, pastu + pulak dengan rangka ayam..ermmmm sesuwai le dengan cuaca panas kat JB nie..:)
Yang bestnya bila makan lunch tadi, aku amik mangkuk, masuk nasi sesenduk, pastu curah sup dalam mangkuk nasi, wah dah ala-ala bubur cina pulak gayanya, aroma bawang goreng + daun sup, buat aku hirup tak toleh kanan kiri..kakakakah..
Sambil aku melayan kowang kat Sahabat Bloggr ni, sekali ngap sesudu masuk mulut, lama-lama dah licin semangkuk..kekekeke aku jugak yang kenyangggg!lalalalalalalalal


*Ni le rupanya lunch aku tadi, sungguh berdiet menu tu kan..kekekekeke dah jadi 'Sup sayur Nasi'..kekekeke


*Yang ni baru je aku habis meratah, habis semangkuk aku makan sambil layan kebun FV aku dan Sahabat Blogger tu..kekekekeke



P/S: memang juling bijik mata aku dok melekat melayan komen kat Sahabat blogger tu kat FB...tak pasal-pasal kang ada tak update blog aku...huhuhuhu


With Love

6 comments:

  1. Love: hehehe kita dh kenyang sambil layan SB td...hehehehe

    ReplyDelete
  2. sedapnye...adeh..rase lpar la plak

    ReplyDelete
  3. NurAmalina: hehehe mau ka?? ada lg tu dlm periuk...hehehe

    ReplyDelete
  4. sis..mas pun suka makan macam tu klu ada sup....sedappkan...

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..