Sup sayur + Nasi.

1/21/2011 11:54:00 PM

Salam semua...

Malam-malam camni perut lapar je le, ada kencing tawar ke aku??/ huhuhu
Kebetulan harini masak sup sayur campak-campak, tapi sopan santun je aku campak, menjadi pulak supnya..hahahahha
Sup sayur kobis + hotdog + fishball + lobak merah + isi ketam + cendawan...ntah mana ntah cendawan tak nampak, dok tenggelam dalam magkuk tu kot, pastu + pulak dengan rangka ayam..ermmmm sesuwai le dengan cuaca panas kat JB nie..:)
Yang bestnya bila makan lunch tadi, aku amik mangkuk, masuk nasi sesenduk, pastu curah sup dalam mangkuk nasi, wah dah ala-ala bubur cina pulak gayanya, aroma bawang goreng + daun sup, buat aku hirup tak toleh kanan kiri..kakakakah..
Sambil aku melayan kowang kat Sahabat Bloggr ni, sekali ngap sesudu masuk mulut, lama-lama dah licin semangkuk..kekekeke aku jugak yang kenyangggg!lalalalalalalalal


*Ni le rupanya lunch aku tadi, sungguh berdiet menu tu kan..kekekekeke dah jadi 'Sup sayur Nasi'..kekekeke


*Yang ni baru je aku habis meratah, habis semangkuk aku makan sambil layan kebun FV aku dan Sahabat Blogger tu..kekekekeke



P/S: memang juling bijik mata aku dok melekat melayan komen kat Sahabat blogger tu kat FB...tak pasal-pasal kang ada tak update blog aku...huhuhuhu


With Love

You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. Love: hehehe kita dh kenyang sambil layan SB td...hehehehe

    ReplyDelete
  2. sedapnye...adeh..rase lpar la plak

    ReplyDelete
  3. NurAmalina: hehehe mau ka?? ada lg tu dlm periuk...hehehe

    ReplyDelete
  4. sis..mas pun suka makan macam tu klu ada sup....sedappkan...

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.