Thursday, January 20, 2011

Tin Pepsi Siti Nurhaliza di jual rm2000.!

Salam semua...

Uiii terkejut aku membacanya...
Tin pepsi yang harganya dalam rm2 tu terus menjadi rm2000 gara-gara wajah Datuk Siti , mak aiii mahalnyaa 'saham'...huhuhu
Haaa lepas ni kalau ada wajah artis kat tin ke botol ke atau mana-mana, kowang kasi simpan, pastu hantar kat mudah.com tu, mesti ada harga...
*tu belum lagi pingan mangkuk cawan antik Mat Gebu masuk mudah.com..mesti ribu riban kan....kekekekee




Kuala Lumpur – 17 Januari 2011: Sebuah tin minuman Pepsi bergambar Dato’ Siti Nurhaliza, telah di lelong di dalam Portal jual beli online  www.mudah.com.my pada harga RM2,000.00. Tin Mimnuman Pepsi tahun 2000yang tidak pernah dibuka itu yang berjudul ‘Ask For More’ bakal menerima bidaan tinggi lebih dari RM2,000.00.
Portal Jual Beli Mudah berhasil mendapat hak penjualan daripada seorang penjual yang menyiarkan iklan pada 4 December 2010. Identity pembeli tidak akan diungkapkan. Yang jelas, ini merupakan tin minuman termahal yang pernah dijual.




P/S: Uiiii mahalnya gambar Datuk Siti tu yek...dari setin Pepsi dalam rm2 terus melonjak naik rm2000...phewww sekali pijakkkkk..kemeeeeekkkk...
Ermm agak-agak kalau gambo aku kat tin tu..ada ke rm2000??? silap2 20sen..kakakakakah


With Love

6 comments:

  1. wah!!!!!mahalnya....bg peminat fanatik sangguplah beli...

    ReplyDelete
  2. Erienz: mahall kan.?? rasa tak berbaloi kot..tp klu dh fanatik, ermm sanggup aje belikan..kan kan..

    ReplyDelete
  3. kalau dah beli tu mesti wat pusaka sampai tua, x bukak2. tetiba anak cucu dia yg x kenal siti gi bukak tin tu, minum, dan buang tin tu merata2, melayang gitu je 2k.hahahha

    ReplyDelete
  4. Nak gak beli kalau muka Sue yang kat tin tu, wakakaka!

    ReplyDelete
  5. Fatehah: betul tu..sbb tu sis kata sekali pijak kemekkkkkkkkk...x berbaloi2 rasanya..huhuhu

    ReplyDelete
  6. Sue: oo ko pun nak gak yek..ingatkan sis aje yg teringin..hahahha

    agak2 kan sue..brp harga muka kita kat tin yek? kekekekke

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..