Thursday, January 20, 2011

xtvt Thaipusam-Tido je..!

Salam semua...

'Kerana mulut santan binasa..
Kerana Thaipusam kelapa naik harga..'
Hahahaha..tu pantun sempena hari Thaipusam, baru je aku karang, tapi jangan salah bawak mulut, ada kelapa naik atas kepala..ada fahammmm!!!
Cuti?? ye JB tiap-tiap tahun Thaipusam memang cuti, cuma ada setengahnya tu memang kerja jugak, ermm hubby aku pun kena kerja jugak, nak wat camne, tanggungjawab...
Jadi cuti-cuti ni tak kemana pun, petang anak-anak dah nak gi tuisyen, dari jam 3pm ni sampai le 10pm mlm kang, aku kena jugak keluar masuk hantar anak tuisyen, so apa ada pada cuti..huhuhuhu
Cumaaaaaa....si POLO dengan KENIT tu..amboiiiii cuti sakan ko dua ekor yek, dok baring lentuk tido..dari pagi sampai le ni, bukan main relax lagi, baik punya 'fucking' (parking) yek....aorang kat tembok, sorang kat atas carpet..huhuhu


*POLO kalau tido mesti nak atas karpet atau atas kursi, kalahkan tuan rumah, nak tempat yang empuk je, sekali aku hempokkk kang...huhuhuhu


*KENIT plk, mesti nak letak kepala dia kat tembok, gaya tido orang teleng, camne dia pusing pun, kat mana dia landing pun, mesti nak leher tu kat tembok..apadaaaaaaa..banyak sangat makan leher ayam ker???? ermmmm




P/S: Dikala kesepian...merekalah teman bergurau, bercakap, berlawan dan bersedih...jangan ingat mereka tak faham, bila kita cakap, menangis, marah, mereka tenung aje aku, mungkin mereka nak bagitau sesuatu tapi KUCING MANA BOLEH BERCAKAP....!!!!



With Love
This entry was posted in

23 comments:

  1. :) :) :)
    tido jangan tak tido
    terbaeekkk!!!!

    singgah dari mknace unlimited

    ReplyDelete
  2. Mknace: hehehe tuan kucing x tido..kucing nya aja yg tido..kekeke

    ReplyDelete
  3. comelnye kicing sis.. betul la sis.. kucing ni selalu jadi peneman kan...... nak kucinggg!!!

    ReplyDelete
  4. Benjamin: yepp dia le penawar duka di kala sepi dn hiba..i love my cat..hehehehe

    ReplyDelete
  5. diazepam 5mg diazepam muscle relaxant dosage - valium diazepam wikipedia

    ReplyDelete
  6. generic ambien online much does generic ambien cost without insurance - ambien gerd

    ReplyDelete
  7. ativan online ativan online no prescription - ativan dosage epilepsy

    ReplyDelete
  8. purchase ativan lorazepam 1mg nhs - ativan vs klonopin

    ReplyDelete
  9. buy zolpidem zolpidem dosage 10 mg - zolpidem tartrate doses

    ReplyDelete
  10. alprazolam mg 1mg xanax to sleep - xanax makes me sleepy

    ReplyDelete
  11. valium diazepam diazepam overdose - 600 mg diazepam

    ReplyDelete
  12. zolpidem 10 mg zolpidem side effects tinnitus - ambien side effects nausea

    ReplyDelete
  13. order ativan where can i buy ativan online - stop ativan addiction

    ReplyDelete
  14. buy xanax cheap generic xanax photos - xanax 1mg what color

    ReplyDelete
  15. generic ativan online ativan dosage valium - ativan dose

    ReplyDelete
  16. buy ativan ativan side effects in pregnancy - 1mg ativan and alcohol

    ReplyDelete
  17. soma without prescription where to buy somanabolic muscle maximizer - buy soma online with mastercard

    ReplyDelete
  18. ambien zolpidem buy ambien france - ambience mall gurgaon 5d movie

    ReplyDelete
  19. ambien medication ambien side effects funny - buy ambien hong kong

    ReplyDelete
  20. soma drug carisoprodol 350 mg withdrawal - what's carisoprodol high like

    ReplyDelete
  21. buy soma online no prescription carisoprodol narcotic - carisoprodol 350mg tab

    ReplyDelete
  22. diazepam 10mg cheapest place buy valium online - valium vs xanax for mri

    ReplyDelete
  23. valium online pharmacy what is valium used 4 - order valium online legal

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com