19 Feb : Hepi Belated Day Mum.

2/22/2011 03:46:00 PM

Haii semua...

'Hepi Belated Day Mak'..
Sampai tak sempat nak buat entry khas untuk Mak haritu dek gara-gara line tenet semput kat rumah, ni pun sekali lagi live Wi-Fi free @Habib..kekekekeke
19 Feb yang lalu adalah hari jadi Mak, jadi Lin dan family juga adik-adik ke rumah Mak malam tu, pakat ramai-ramai bawak kek sorang satu sekilo, Lin macam biasa order di Sweet Ummi Bakery ler, mintak Eyna buatkan kek Moist Kek sepenuhnya, sebab Mak memang suka kek coklat.
Lepas magrib Lin keluar pegi cari hadiah Mak, pening gak nak beli hadiah apa, tapi lastly hubby kata belikan Mak baju jubah aje, Mak suka pakai jubah. Lin ke Giant Xtra Taman Suria aje, dapat gak cari apa yang di cari, memang sesuai dengan Mak, thankx hubby sebab sponsor.hehehehehe
Sampai rumah Mak, adik Lin semua dah ada, kecuali yang no-3 tu, ermm ntah le tak tahu kenapa dia tak datang 'no komen'..


*Kek khas untuk Mak, sepenuhnya kek moist coklat..sedapppp...thankx Eyna.


*Seisi memotong kek, yang cucu-cucu semua dah tak sabar dok menunggu atoknya potong kek dengan pinggan, hehehehe


*Lin dan Mak..
'Hepi besday Mak, Dolly doakan semua Mak di panjangkan umur, di berikan kesihatan yang baik, di murahklan rezki dan di limpahkan rahmat dan hidayah buat Mak, di tabahkan hati dan di berikan kekuatan melalui liku-liku dan dugaan hidup tanpa Abah di sisi'..
"Kami SAYANG Mak"...



P/S: Pesanan buat Mak: 'Mak jangan bersedih'...


With Love

You Might Also Like

26 Orang Komen

  1. ativan for anxiety ativan addiction how long - is lorazepam 1 mg strong

    ReplyDelete
  2. zolpidem without prescription ambien generic - ambien side effects bad taste mouth

    ReplyDelete
  3. xanax no rx what does generic xanax pill look like - xanax dosage get high

    ReplyDelete
  4. ativan no prescription ativan withdrawal in newborn - ativan dosage anxiety elderly

    ReplyDelete
  5. xanax drug 1.5 mg xanax high - xanax effects pregnant

    ReplyDelete
  6. buy diazepam diazepam 10 mg kaufen - can you buy diazepam online no prescription

    ReplyDelete
  7. zolpidem online how can i buy ambien online - buy generic ambien online no prescription

    ReplyDelete
  8. buy diazepam diazepam dosage mg - diazepam 10 mg online kaufen

    ReplyDelete
  9. cheap xanax online how many xanax pills - generic xanax names

    ReplyDelete
  10. buy ativan online does ativan and xanax show up the same on a urine test - ativan sleep

    ReplyDelete
  11. xanax drug xanax overdose toxicity - alprazolam sandoz 0.5mg

    ReplyDelete
  12. buy diazepam diazepam dose in children - what is diazepam 10mg used for

    ReplyDelete
  13. xanax anxiety extract xanax quotes - buy xanax online mastercard

    ReplyDelete
  14. ativan mg lorazepam tablets online - ativan dosage detox

    ReplyDelete
  15. diazepam online buy diazepam online legally - safe buy diazepam online

    ReplyDelete
  16. alprazolam online xanax brand versus generic - xanax for anxiety and depression

    ReplyDelete
  17. cheap generic soma carisoprodol tramadol interaction - generic somatropin buy

    ReplyDelete
  18. buy ambien online took 3 ambien cr - ambien cr waking up

    ReplyDelete
  19. soma buy soma drug screen - buy soma online cod

    ReplyDelete
  20. buy ambien online buy ambien online usa - ambien cr urine test

    ReplyDelete
  21. ambien drug buy cheap ambien online no prescription - ambien side effects nausea

    ReplyDelete
  22. buy cheap soma generic form of soma - soma carisoprodol high

    ReplyDelete
  23. buy valium cheap valium sale online uk - valium medication no prescription

    ReplyDelete
  24. buy ambien online buy cheap ambien no prescription - generic ambien pill

    ReplyDelete
  25. cheap soma carisoprodol 350 mg street name - soma drug abuse

    ReplyDelete
  26. buy valium online price of 5mg valium - valium pills sale

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.