Breaking

Monday, February 21, 2011

Jom Karok dan menGaruk.

Haii semua..

Miss u miss u all...
Lamanya blog aku ni tak berupdate kan? ermm faham-faham aje la, line berukband ni slow macam siput sedut berjalan, rasanya kalau makan siput sedut 5kg pun laju ko..huhuhuhu
Ni pun curi masa ke kedai mamak nak update blog, mana lagi kalau bukan kat Habib, hehehehe free wi-fi tenet le sampai lebam sebelum anak Lin,Naz nak gi tuisyen..
Berbalik sambungan cerita album 'Serasi bersama' Geng Kamie entry yang lepas, setelah puas berbowling longkang, esoknya Lin keluar ke Sutera Mall, agenda yang wajib, macam biasa, kitaorang berkarok sampai lebam, cuma kali ni tak le sampai ke tengah malam, kitaorang sampai awal, amik cuma 2jam tapi free 1jam so dapat le 3jam.


*Posing dan posing..Cuba kowang cari persamaan di dalam gambar ni..hehehe Aku & Ako.. :)


*Si bujang dan si jejaka teruna idaman Malaya...ermmm sapa la yang 'laku' dulu nie...hahahaha


*Ermmm Retna masa ni nyanyi lagu apa ek? lupa daaaa...Penuh semangat dan feeling ko..


*Pok cik ni kita dah habis nyanyi 3-4 lagu, tapi dia masih tak jumpa jugak lagu 'Ada apa dengan mu'..hahahaha
Yang poenting kitaorang enjoy dan hepi bersama, rasanya kali ni karok paling best! semua enjoy nyanyi...kan kan kan?...


*Bersambung*



P/S: Ada lagi tu, belum habis, nak tau apa pulak xtvt kitaorang lepas tu..tungguuuuuuuuuu..hahahahahaha


With Love

4 comments:

  1. cer ko tgk bebetul...
    ako-aku tak sama arr.. tapi aku ngan erkk.. cer cer cer tengok betul2 :p

    muahahahaha

    ReplyDelete
  2. skrg lagu wajib karok lagu Ada Apa Dengan Mu.. ada batu.. haha.. apa2 pun enjoy!

    ReplyDelete
  3. Retna: Aku dgn Ko ler...ko kan biasa guna AKO..akan ke sama cara kita posing tuh...kekekeke tgk tangan tu betul3x....kan kan?

    ReplyDelete
  4. Kasawari: Yup..best best kali ni kita karok kan...heheheheh selalu tu cam boring lmbt sangat nk habis...ermm kot2 sbb xde Naz kot,tu yg best layan lagu melayu jek...

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..