Monday, February 07, 2011

TQ Nuffnang..!!!

Salam semua....

Alhamdulilah syukur..akhirnya sampai jugak yang di tunggu-tunggu...
Kali ni tak lama mana pun nak tunggu, cuma sebulan saja, sebab CMG dah ajar tips dan pengiraan tarikh tutup buku akaun Nuffnang untuk kita claim..:p
Apa bende nie? ermm sapa-sapa yang pernah dapat tu mesti tau cek HSBC ni kan? Dari mana lagi kalau bukan dari incik Nuffnang, tak tahu la pulak aku kalau ada cek Nuffnang dari bank lain..ermm ada ke??
Ye ye ini hasil dari penulisan aku kat blog ni, juga hasil dari support kawan-kawan yang banyak membantu aku 'klik' iklan tu, hehehehe TQVM semua..!
Bagi yang belum dapat tu, jangan buat muka, kena rajin sikit usaha, banyakkan sikit update dan rajin berblog walking untuk timba pengalaman dan tambah kenalan. Tak follow blog takpe, tu takde kena mengena dengan Nuffnang, tapi kena update cerita yang bagus, sensasi terkini, mesti owang masuk baca punya..! lepas tu iklan keluar 24jam..hehehehehe
Dan yang penting, banyakkan bersabar, bukan kata sekali update, duit terus masyukk, kena bersabar dulu ye, sikit-sikit lama-lama jadi bukit,  aku dulu pun mula dari rm0, perlahan-lahan naik terus capai matlamat, tapi hingga sekarang tak sepenuhnya puashati, masih dalam proses membaiki dan belajar..:)


*Kali ni dapat sedikit saja dari yang sebelumnya, tapi berbaloi le juga, kalau dah kumpul-kumpul kira banyak le jadinya, rezki Nuffnang nak bagi, nampak je dah banyak, mula le gatal tangan claim..hahahahaha.
Baki yang sekarang pun dah boleh claim tapi biar le dia beranak pinak dulu..hehehehehe





P/S: Bukan nak menunjuk tapi entri khas nak bagitau realitinya..
'Blog menjana pendapatan sampingan'..betul tak????



With Love

13 comments:

  1. sis,brpa lma yer tempoh untuk dapat cek yg pertama, mas baru jer join nuffnang ni, sajer tanya sekadar tahu....

    ReplyDelete
  2. Nak belajar jugak lah Lin!

    Nanti teach me yer?

    ReplyDelete
  3. Mas: kalau betul2 mmg 30hari saja..tp pastikan claim sbelum 2hb..sbb 2hb tu mereka dh tutup akaun..:)
    Mas punya nuffnang status apa?

    ReplyDelete
  4. Versed:Boleh dear...sharing is casring..:)

    ReplyDelete
  5. sis lin ayu pun dapat gak...
    tahniah tau..

    ReplyDelete
  6. wahhh..bestnya.. ana punye tunggu sket lagi lah...hehe..

    lama tak drop komen.. selalu je singgah sini...

    apa khabar sis?

    ReplyDelete
  7. wah, dh dapat cek..
    tahniah!!!
    ai pn tgh tgu gak, maybe dlm bln 3 baru sapai.. adesss, lamatnyer.. mau soping gak ni.. :P

    ReplyDelete
  8. Hi kak, seronok pulak baca kegembiraan org yng "masyuk" dgn hanya berblog ni. Bole buat newbie mcm sya bersemangat !

    ReplyDelete
  9. salam ukhawah..cik Lin,saya ni memangbru mndftar ngan nuffnang ni.tp itulah,sya ni meng0ng sket bla part IT ni..nk gak berk0ngsi info yg sya ada ni ngan sahabat2 maya di luar sana..

    ReplyDelete
  10. 0ppss,lupa plak nk bgtaw nama->saya azizah.my blogspot->sweetsnonakuazizah.blogspot.com. @ fb-->azezah ahmad..

    ReplyDelete
  11. wow sis three hundred ke tu..congrats! :)

    ReplyDelete
  12. wah,...tahniah...saya pun nak lebih gigih lah,

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..