'An-Wardrobe' My best online shop..!

2/08/2011 03:31:00 PM

Salam semua...

Hitam + Putih & Dark + Blue..nampak sama tapi lain colornya juga lain paternnya..hehehehe
Ohh...sudah semestinya dari An-Wardrobe, opsss sori oke, bukan free ke hadiah ke, tapi beli secara online.
Beli online? Ala senang je, bukak blog An-Wardrobe, tengok belek-belek gambo, klik, komen, booking, bank in jumlah order, dan tunggu Pos Laju..hehehehe bukan susah mana pun...
Rasanya dah dekat puluhan baju aku beli kat Ann ni, bajunya memang sedap di pakai, selesa dan juga yang penting 'nampak slim' oke..! hahaha betul tak Ann? Kalau Ann dia dah tahu citarasa aku yang tak suka baju besar-besar dan kembang, sebab tu semua baju kat Ann-Wardrobe tu kebanyakkan semuanya aku berkenan...
Bagi aku dah serasi dengan Ann-Wardrobe, apa je jenis baju yang aku beli semua ok, cuma tengok dalam blog dia memang takut tak muat, tapi bila dah dapat, pakai, memang ngam kat badan aku, so aku tak de le takut tak muat ke, ketat ke, kalau longgar tu mungkin aku yang dah kurus tak? hahahahahaaaaaaaaaaaaa


*Kali ni aku amik patern yang ala-ala macam remaja sikit, hitam putih dan biru gelap, saja nak nampak jiwa belia muda sikit, tapi sekarang ni semua pakaian versatile ler, tua muda, kanak-kanak pun sama je kalau kena gaya..:) kan???
Lepas ni tunggu aje le Ann upload yang baru, mesti ada yang berkenan..kowang apalagi..jommmm ke An-Wardrobe..!!! berbaloi dan amat puashati..*bukan bodek tapi ikhlas*




P/S: Tak cuba tak tahu, tapi kerjasama dengan Ann memang amat di hargai, sebab adakalanya booking lama tetapi Ann sabar menunggu dan menerima..:) TQ Ann..:)


With Love

You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. trima kaseh yek lin krn tlg mempromosi blog an. hehee. kalau bpuas hati, alhamdullilah. senang kalau an dgr cust kata bpuas hati/sesuai. jd x de la ragu2 kan nk beli lagi dan lagi. hehe

    ReplyDelete
  2. Ann: yup..udah semestinya...jap lg mau pakai baju love tu..hehehehe :)

    TQ Ann..:)

    ReplyDelete
  3. tp mmg sis lin dh slim la..ape rehsia nya

    ReplyDelete
  4. saya da tgok blog ann wardrobe tu sis lin..bole tahan jugak.Sedap pakai tak kainnya?

    ReplyDelete
  5. Tihara: bdn sis ni kejap turun kejap naik..x menentu, rasanya skrg tgh naik nie..hormon dtg..:)

    ReplyDelete
  6. ilhamhainy: Yup..material kainnya cotton, mmg selesa dn serap peluh, siyes ckp mmg selesa dn fit dgn bdn sis, sbbnya dia free sz utk bdn yg sedang2..klu sz besar sikit, kena bgtau Ann la..nnti dia try cr..:)

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.