Wednesday, February 16, 2011

xtvt 'melongkang' a.k.a Bowling.

Assalamualaikum...

Tarikh: 12hb Feb..Hari Sabtu.
Hari yang di tunggu telah tiba, sekali lagi dan berkali-kali Geng KAMIE datang berkunjung ke rumah Lin tanpa serik, dengan hati yang ikhlas dan pintu terbuka Lin sedia menerima kunjungan dari Retna dan juga Shai, kira agak lama jugak kita tak berkumpul kan..? 
Tapi Jumaat malam Sabtu tu,Shai dah sampai dulu, dia naik bas, macam biasa Lin amik dia kat Pekan Rabu. Pagi esoknya baru Lin ke Airport Senai amik Retna pulak, awal-awal pagi lagi Lin dah keluar, terus sms Kasawari ajak bersarapan bersama nanti, nasib tak terus terjah rumah dia, rupanya tengah syok tido..kekekekeke. 


*Shai dengan penuh sabar menunggu kekasih hati Retna menjelma didepan mata..hehehe


*Ni salah satu menu tengahari yang sempat Lin sajikan untuk mereka, Lin masak urap sayur beremi, sotong masak hitam, dan juga sayur kangkung, alhamdulilah kenyang jugak.


*Lepas makan, kitaorang plan nak main bowling kat Angsana Bowl, ajak sekali Kasawari and Family, sekali semangat tu macam pro je nak main tu, ye la dah lama sehh tak 'melongkang' ni...huhuhuhu


*Asalnya bayar untuk 8orang tapi hubby tak nak main, jadi kasut tinggal 7 aje ler..bila turn hubby punya, masing-masing sibuk nak test power balingan..hahahahahaha


*Yang ni bakal penganti Sahlin..hahahaha tapi ukur panjang longkang jek..kekekeke


*Pemain-pemain profesional beraksi..kekekeke yang mencangkung tu le JUARA longkangnya..kakakakah


*Posing istimewa dari pemain bowling import dari Bukit Indah..kekekekekekekekeke...
Kowang jangan banyak komen oke, ni baru intro jek, baru mula belajar dan berjinak, kang kalau dah selalu layan skill dia, haaa time tu kita lihat siapa juara longkangnya..hahahahhahaa..

*Bersambung*




P/S: Trajedi pecah rekod bowling aku kat sana tu, hahahaha apa dia?? Rahsia!! kekekekeke



With Love

5 comments:

  1. paling best bila bola bowling jatuh kebelakang.. haha lawak2

    singgah dr SB

    http://yayaitsmystory.blogspot.com/2011/02/jom-check-blog-korang-ada-virus-atau.html

    ReplyDelete
  2. For those of you who are purchasing Faucets,we realize that this is one of the most important purchasing decisions you will make. You have made the best choice in choosing one of our Bathroom Sink Faucets,Kitchen Faucets or Shower Faucets, as they are constructed of the highest grade materials to ensure that your new Faucets lasts forever. You can be confident in your purchase as each item comes with a no hassle 30 day return privilege.

    ReplyDelete
  3. dah lama x main bowling kat angsana...sll kat dangaje...

    ReplyDelete
  4. best kan main bowling ramai2.. walaupun melongkang jer.. tapi bab sampai rosak kena alih lane tu yg tak tahan.. haha

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com