HePi BeSdAy Anakku YaNa..!

3/29/2011 09:30:00 AM

Assalamualaikum wbt..

Harini 29hb March genaplah umur anak Lin yang ke-2, Nurul Nazzryyana Bt Sabar 15tahun. Rasa masa begitu cepat berlalu, sekejap dah umurnya mencecah 15tahun,huhuhuhu
Yana yang dulunya di gelar 'kenit' sebab tubuh badannya yang comel cute, kini dah besar tinggi *boleh la* orangnya di tambah manisnya dalam senyuman, membuatkan Mak tersenyum gembira..
Mak harap dalam usia yang semakin meningkat ini, Yana jaga kehormatan diri, jaga tingkah laku dan pekerti juga buat sesuatu yang akan membanggakan keluarga, Mak tahu u can do it dear!..


~Hepi Besday To You Adik a.k.a Yana, Mak sekeluarga doakan moga Adik bahagia, berjaya, di panjangkan usia, di murahkan rezki, di berkati dan di rahmati dunia akhirat~ 
Aminnnn..




P/S: Nak bagi hadiah apa ek?? opssss terlupa nak beli laaaaaa..hahahahahah


With Love

You Might Also Like

8 Orang Komen

  1. Amin.
    Salam dari Oh Oeya untuk Yana. Selamat Hari Lahir.. Moga berjaya juga dalam pelajaran :)

    ReplyDelete
  2. happy birthday buat anak dara sis yang comei tu...
    moga menjadi anak yang soleh....
    moga sentiasa dirahmati dan diberkati Allah sentiasa...

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday Nurul Nazzryyana a.k.a adiiiiik :p

    nak hadiah? nanti la.. top up rm15+1 he he he

    ReplyDelete
  4. Hepi bufday yana, moga jadik anak yg soleha dan berjaya dunia dan akhirat

    ReplyDelete
  5. epi befday yana..

    *mak nampak muda lagi, anak dah besar :)

    ReplyDelete
  6. Hepi besday Deq Yana! :D Sis bagi hadiah apa? Cer citer... Hehe :p

    ReplyDelete
  7. baru hari ini sempat publish entry khas untuk adik yana kesayangan ku itu. he he he.. bacalah...

    eh! tak update blog ke?

    ReplyDelete
  8. Thankx All 4 the wish..Yana tersenyum membacanya..:)

    Hadiah? Lin dgn hubby bg dia hadiah HP Nokia C3...:)

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.