KAMIE @Restoran Todak.

3/21/2011 05:01:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Makan makan dan makan,  bila jumpa je makan, bila kumpul je makan, ishh mana badan aku tak naik? huwaaaaaa *peha dah berlanggar ni woiii*..
Sekali lagi Lin ke Todak, tapi kali ni bersama Geng Kamie atas planning yang dah lama di rancang, sebabnya kali ni ada 'owang itu' nak belanja, dah lama niat dia nak belanja kitaorang tapi asyik tak cukup forum jek. Kali ni pun sama juga, masih tak cukup forum, Linda dan anak2 Kasawari takde bersama, jadinya rasa agak janggal sikit bila mereka takde...
Jam 6pm kitaorang dah gerak, kena bawak 2 kete lor, sah2 dah ramai jadi kena le 2 kete. Lin naik kete dengan hubby, Kasawari dan Yana. Retna bawak kereta Lin bersama Shai, Bro Rossli, Naz juga Amat.
Terus menuju ke Teluk Jawa, Taman Rinting ikut highway Pasir Gudang. Nasib jalan tak jem..


Dalam jam 6.50pm kitaorang sampai, matahari baru nak terbenam, jadi pemandangan di sana memang sangat2 indah dan cantik...


Turun je kereta, masing2 seperti di langgar TODAK...hahahaha semua dok asyik bergambar..:p


Terima kasih 'awak' yang belanja kitaorang makan besau haritu, moga di murahkan rezki..
*awak tau siapa awak.. :p


SEBELUM..
Menu: Siput Gonggong, Ikan Siakap stim Hong Kong, Ikan Kerapu 3 rasa, Kailan masak ikan asin, Kangkung Belacan, Udang goreng Nestum, Ketam masak lada hitam dan Ketam masak cili.


SELEPAS.
Licinn...tinggal tulang dan rangka kepala ikan ajek....hahahahaha


Habis makan, hubby dan Kasawari amik angin di jeti rakit...Kowang tak takut ke ha??? 


Bila malam, meriah penuh pelanggan yang datang bersilih ganti, masakannya memang power...!


Jangan was-was..HALAL semuanya..kalau kowang was-was, jangan makan di sini yek, gi Habib aje lor..lalalalalalalla




P/S: Lepas ni sapa pulak ya mau open table??? Shaii oo Shaiii....:p



With Love

You Might Also Like

8 Comments

  1. open table! open table! open table!

    erkk sape ek??? :p

    ReplyDelete
  2. bila nak ajak ayu join nie..
    jeles!!!!!!

    ReplyDelete
  3. haha.. makan free mesti sedap.. hehe..

    kasawari dan abg sabar nak gi seberang tu pulak.. hehe

    Shai ooo Shaii!!! haha

    ReplyDelete
  4. apa kes nie wooooi...

    jeriiiit nama aku pulak :p

    ReplyDelete
  5. REtna: kan kan kannnnn...Shai shai shai..hahahahahha

    ReplyDelete
  6. Ayu: nak join?? bolehh..lepas ni kita serang Citarasa Rinduan plk..hehehehe

    ReplyDelete
  7. Kasawari: hamboiii..nak ke seberang 'makan besau' kaaaa????

    makan free memang sedap..kekekekke

    Ye ye we want Shaiiiiiiiii!!!! hahahahaha

    ReplyDelete
  8. Shai: alahaiii sebelum ko kawin, apakata ko open table untuk Geng Kamie..hahahahahaha
    lepas tu ko nak open apa2 ke dgn bini ko..x kisah ar..hahahahahahha

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com