Wednesday, March 23, 2011

Kucing duduk seperti manusia..

Assalamualaikum wbt....

Alahaii letih je nampaknya yek..dengan badannya yang gebu's, dengan perutnya yang montok's adeiii geramnyaaaaaaaaaa nengokkk....
Tak kita tak dia juga yek, kucing pun nak duduk berehat, tapi apa yang penat ntah, tak tahu ler...hehehehe


LONDON - Bukan sahaja manusia memerlukan masa berehat dan untuk menenangkan fikiran tetapi kucing juga perlu melakukan perkara yang sama, lapor sebuah akhbar semalam.
Kini terdapat trend dalam kalangan pengguna komputer di beberapa laman web, e-mel dan blog yang menyiarkan foto-foto kucing yang sedang duduk dengan gaya seperti seorang manusia sedang bersandar.
Kucing sering kali dikaitkan dengan manusia sejak hampir 9,500 tahun lalu dan merupakan haiwan peliharaan manusia yang paling popular di dunia.- Agensi


Sumber info dari Kosmo Online.




P/S: Kalau kucing aku duduk camni, wahhh comeiinyaaaaa.....Kucing aku tu taunya tido tido tido..!


With Love

0 Orang Komen:

Post a Comment

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com