Majalah pilihan bulan Mac.

3/04/2011 09:02:00 AM

Assalamualaikum wbt..

Tanamkan sifat membaca dalam diri anda..kekekekeke
Majalah pun bahan bacaan juga selain novel dan juga buku-buku ilmiah kan?. Kali ni Lin beli sekali 3 buku untuk bulan nie, sebab utama color kulit majalah tu purple, kedua sebab nak bagi sokongan buat teman-teman chef blogger seblog dan Fb yang masuk majalah tu, dan sebab ketiga, isi kandungan majalah tu, bulan ni punya cerita agak panass dan kebetulan pulak isu ni la yang tengah hangat di pasaran dan di perkatakan...:) ..



Majalah MIDI..
1. Kulit/design buku majalah dia tu color purple...ahakkkkz
2. Wajah dan artis yang menghiasi kulit depan tu adalah artis kegemaran Lin, Sheila Rusly...
3. Isi kandungan isu panas, tips dan juga banyak petua yang bagus bulan Mac ni..
*Kowang nak tahu beli sendiri okey!..:p



Majalah JELITA..
1. Dah jadi majalah rasmi tiap-tiap bulan Lin beli, tak kira apa isi kandungannya, mesti nak beli...
2. Sama jugak, sebab kulit depan tu lebih kepada purple..hehehe
3. Rakan chef blogger, Kak Ummi Kuantan juga Mat Gebu sekali lagi berkongsi resepi untuk bulan nie, macam-macam respi dan juga menu baru yang di kongsi bersama.



Majalah AROMA.
1. Rasanya pertama kali beli majalah ni, jadi nak tengok apa yang menarik.
2. Rakan blog juga jiran setaman rumah Lin, Eyna dari Sweet Ummi Bakery berkongsi respi untuk bulan ni, lain dari yang lain respi keknya tu, nanti nak bagi kat Mak Lin respi kek Jantung Pisang tu, dia mesti suka..

Tahniah buat semua rakan-rakan, rasa bangga jugak Lin sebagai blogger (walaupun tak pernah masuk majalah), sebab walaupun kita duduk diam berblog, tapi kerja keras dan kreatif sesaorang itu, boleh mendatangkan hasil yang lumayan. Betul tak?
Ermm bilalah pulak aku nak masuk majalah yek???? 
'Sejuta Impian' ku mungkin satu hari nanti akan tercapai...Insya'allah *berangan je* :p




P/S: Agak-agak majalah apa yang sesuai kalau aku nak masuk yek? hahahaaaaaaaaaaaaaaaa

With Love

10 Comments

  1. Salam Liiinnn....waaaaaaaaa..pasni akak nak wat semua masakan kaler pepel laaa..pastu pakai baju pepel amik gambar letak kat majalah terbitan sendiri..mst Lin beli..ekekeke...Owh akak nk cari gak la majalah Aroma tuh...tq atas sokongan dan promo ya Lin...muaaahhhh!

    ReplyDelete
  2. masuk dlm majalah mingguan wanita..haha

    ReplyDelete
  3. Kak Ummi: Sama2 kak..
    Wah2 kalau lah betulll ada buku masakan pepel tu, memang Lin beli punyaaaaaa...hahahahahaha

    Kak nnti try le kek jantung pisang tu..lain dr yg lain...:)

    ReplyDelete
  4. Cik Ila: hehehe alahaii sapa la akak ni yg nak majalah bagai..*muka seposen*..hahahaha

    ReplyDelete
  5. saya wajib beli cosmopolitan tapi tak tinggal bace mingguan wanita :)

    ReplyDelete
  6. Suka purple yer..org yg suka kaler ni adalah seorang yg kreatif, halus jiwanya dan pandai bawa diri...betul tak?

    ReplyDelete
  7. Cadlyn: oic..sis x prnh plk beli cosmopolitan tu..mingguan wanita selalu le jugak...:)

    ReplyDelete
  8. Hani: hehehe yup, suka sangat dgn purple...
    kreatif sangat tu x la..tp jiwa halus dn suka bawa diri tu ada betulnya..hehhehe

    ReplyDelete
  9. Eyna: i likee too..hehehehehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com