Saturday, March 05, 2011

Matta Travel Fair 2011

Assalamualaikum wbt.

It's coming..!!!! Haa memang sangat-sangat di  nantikan bagi sesetngah orang, cuti cuti Malaysia dalam dan luar negeri, ini lah masanya untuk percutian yang di kira low cost, sebabnya ada promosi dan banyak pilihan tempat nak pergi, betul tak awak?
So awak..piss piss piss..kali ni nak ke mana pulak??? :p

Nak tahu lebih lanjut sila ke sini,



MATTA FAIR IS BACK!!The most awaited and anticipated travel fair of the year returns with loads of offers from hundred of exhibitors. MATTA FAIR 2011 will be held at Putra World Trade Center (PWTC) Kuala Lumpur from 11th-13th of March 2011. Don't miss this magnificent event which comes twice a year.



P/S: Haii lah nasib...bila la mau ada free time nak gi bercoti-coti nie..keje keje keje..huhuhuhu


With Love

4 comments:

  1. sis..
    wah!!!
    NAMPAK gayanya...cuti sekolah sure bercuti2 gak kan...

    asal 12 hb kamu hadir itu mengembirakan daku...

    ReplyDelete
  2. Ayu: cuti?? hubby tgh bizii sangat2 ni ayu..huhuhu lgpun anak2 tgh nak ujian besar...

    12hb..insya'allah..ayu tggu sis dtg yek... :)

    ReplyDelete
  3. Retna: kekekeke...xpe le..awak gi je survey2 dulu..nnti hujung thn ada lagik..kekekek

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com