Misi 1000+ bermula..

3/01/2011 11:07:00 AM

Haii semua...

Ye ye aku tidak lah sehebat dia..dia..dia..dan dia...tapi aku juga ada misi tersendiri...
MISI 1000+..
Apa dia misi itu??? Tunggu dan menunggu ok...menunggu tu pun misi gak tuh..hahahahaha
Apa?? Siapa?? Mana?? Arghh jangan banyak tanya....:p








P/S: Jeng jeng jeng..dah macam ala-ala Jame Bond pulak daaa..Apakah Misi aku berjaya dalam masa bulan March ini??? Tungguuuuuuu...


With Love

You Might Also Like

2 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.