Monday, March 14, 2011

Radiusite inner neck.

Assalamualaikum wbt.

Beli secara online dah jadi kebiasaan Lin, belek sana, bukak sana, tengok sini, jeling sana, mesti ada je yang terpikat dan menarik perhatian Lin, ala tapi tak le selalu membeli, bila ada yang berkenan dan ada yang betul2 nak di perlukan baru le beli, ermm kalau beli selalu mau tak habis2 di buatnya..kekekekeke
Ok kali ni buat pertama kalinya Lin beli di butik blog online Radiusite, blog menjual tudung, shawl dan anak2 tudung trend masa kini, rasanya ada juga kot dia menjual baju2 jubah dan macam2 jenis pakaian, cuma kali ni Lin order nakkan inner neck yang menjadi trend bertudung sekarang yang menutup leher gitu, boleh juga di pakai begitu saja atau sebagai anak tudung memakai shawl.
Submit punya submit form order tu, akhirnya dapat jawaban dari Ika tuan punya blog tu, apa yang diorder dapat juga, alhamdulilah...
Thankx Ika..


Gambar amik guna webcam..(tu pun suruh anak ajarkan, jakun ko aku!) :p
Yang ni inner neck color hitam, senang nak padankan dengan tudung apa2 color kan...


Dan yang ni sudah semestinya color purple..hehehehe *jangan mare*
Jadi sesiapa yang berkenan dan rasa nak membelek macam2 jenis lagi, pi le ke blog dia yek..:)




P/S: Sangat selesa dan sangat berpuashati dengan kualiti kainnya..thankx Ika..:)

With Love

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..