Radiusite inner neck.

3/14/2011 02:10:00 PM

Assalamualaikum wbt.

Beli secara online dah jadi kebiasaan Lin, belek sana, bukak sana, tengok sini, jeling sana, mesti ada je yang terpikat dan menarik perhatian Lin, ala tapi tak le selalu membeli, bila ada yang berkenan dan ada yang betul2 nak di perlukan baru le beli, ermm kalau beli selalu mau tak habis2 di buatnya..kekekekeke
Ok kali ni buat pertama kalinya Lin beli di butik blog online Radiusite, blog menjual tudung, shawl dan anak2 tudung trend masa kini, rasanya ada juga kot dia menjual baju2 jubah dan macam2 jenis pakaian, cuma kali ni Lin order nakkan inner neck yang menjadi trend bertudung sekarang yang menutup leher gitu, boleh juga di pakai begitu saja atau sebagai anak tudung memakai shawl.
Submit punya submit form order tu, akhirnya dapat jawaban dari Ika tuan punya blog tu, apa yang diorder dapat juga, alhamdulilah...
Thankx Ika..


Gambar amik guna webcam..(tu pun suruh anak ajarkan, jakun ko aku!) :p
Yang ni inner neck color hitam, senang nak padankan dengan tudung apa2 color kan...


Dan yang ni sudah semestinya color purple..hehehehe *jangan mare*
Jadi sesiapa yang berkenan dan rasa nak membelek macam2 jenis lagi, pi le ke blog dia yek..:)




P/S: Sangat selesa dan sangat berpuashati dengan kualiti kainnya..thankx Ika..:)

With Love

You Might Also Like

0 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.