Rindu sama 'Kakak'...

3/15/2011 08:19:00 PM

Assalamualaikum wbt..

Huhuhu belum pun sehari perginya tapi rindunya, Tuhan saja yang tahu, sebabnya tak nampak depan mata, ntah ok ke, ntah tidak ke, hanya baca statusnya di Fb dan juga sms yang lepaskan rindu. Kakak kata selepas jam 10pm baru boleh col dia, kelas habis jam 9.30pm, huhuhuhu.
Harini anak Lin,Nastasea ikuti seminar dan motivasi 'Easy Math Camp' Tingkatan 4&5 di SMKA Johor Jaya selama 4 hari, baru je pagi tadi Lin hantar dia, dengan bagnya yang besar, bantal, selimut, baju tuala dan macam2 lagi barang yang di perlukan dah di siapkan dari semalam lagi..huhuhuhu
Kalau nak tahu, inilah pertama kalinya Lin pisah dengannya paling lama, biasanya 2 atau 3 hari je, tupun tinggalkan dengan atoknya, jadi tak bimbang sangat, kali ni dia pergi berdikari sendiri, ntah boleh ke tidak..huhuhu.
Rindu tetiba datang sebabnya biasanya malam macam ni Lin selalu borak dan berbual dengannya depan lappy ni sambil tenet, so harini rasa sunyi pulak takde dia,huhuhuhu


Miss u dear..jaga diri baik2 dan ingat pesan mak ok!..



P/S: Dialah teman berborak, dialah teman bergaduh..huhuhu esok2 kalau pergi sambung belajar jauh2..macam mana le mak nak tanggung rindu..huhuhuhuhu :(( 


With Love

You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. ala lin dia pegi untuk masa depan dia..

    doa dari ko je yg penting bagi dia skrg ni..

    dah dah takmoh sedih sedih k... tgu ako sampai jumaat ni k :)

    ReplyDelete
  2. xper la.. dah kena belajar berjauh2an dgn Naz.. mana tau ada rezki masuk U duk Hostel..

    cantik naz.. ayu.. mcm Linda.. hehe .. eh dak nak kul 9 malam.. ngantuk pulak.. tapi MERAH pulak.. haha

    ReplyDelete
  3. Retna: Huhuhu biasa perginya tu 2hr jek..ni 4hr ko..lamanyaaa...
    biasa pun tgglkan lama dgn atoknya..ni dia sendiri..jd hati rasa lain sikit..tau2 je le, mana dia tu tau bt kerja sendiri..huhuhuhu

    Yeye..tggu ko aje le pelepas rindu.. :) tak sabauuuuuuuu!

    ReplyDelete
  4. Kasawari: Tu le..kena biasa2 kan diri..kot2 ada rezki sambung belajar sok..huhuhuhu
    Adehh cmne le Kak Ct tu yek..ishhhhh

    Ngantuk??? malam masih muda bang..!
    Merah??? Padan Muka!!!! hahahahaha

    ReplyDelete
  5. ayu kan...rasa kalau umai dah besor...ayu pun akan hadapi saat seperti sis lin...
    moga2 sucess lah si nastasea tu di kem motivasi tu yer

    ReplyDelete
  6. Ayu: a'ah Ayu..semua Ibu akan hadapi situasi cmni kot..huhuhu..kena get ready...:)
    Thankx ayu..aminnn

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.