Shushi set @Arena Jusco Bukit Indah

3/05/2011 08:11:00 PM

Assalamualikum wbt..

Hurmm kowang suka shushi? Makanan ni kalau bagi 10 set pun sekelip mata anak-anak Lin boleh habiskan, memang hantu shushi ler..huhuhu
Nak jadi cerita, kelmarin malam, Lin ke Jusco Bukit Indah, hajat tu nak minum-minum aje, tup-tup ingatkan anak tak perasan dah ada restoran makanan shushi di situ, rupanya satu Jusco tu si Yana dengan Naz punya suara jerit boleh dengar, ishh buat malu jek, gara-gara ternampak restoran makanan shushi kat situ, adeiiii.
Sebelum ni pernah bawak makan kat shushi king, tapi kalau tak control, mau licin poket nak membayarnya, semua dia amik semua dia suka, selagi bergerak selagi tu di pilihnya...huhuhuhu
Tapi sekarang senang le kalau nak makan shushi, dah ada restoran makanan shushi di Arena Jusco tu, ada jual set siap free green tea. Pilih je mana satu set yang nak, harga pun tak mahal, puashati berbaloi-baloi..


Yang ni set 1, Yana punya, harga rm6.80 satu set..


Naz punya set 2, harga pun sama rm6.80.


Lin tak makan shushi malam tu, teringin tekak nak makan kue tiaw goreng kerang rm5.00 satu set..



P/S: Tapi kalau hari-hari makan shushi ni, agak-agak dah boleh ke cakap bahasa Jepun? kulit boleh jadi putih macam owang Jepun ke? Huh! kalau dah dasar lidah belacan, hampehhhhh!!..hahahahahhaa


With Love

You Might Also Like

3 Orang Komen

  1. ok pasni ako pun nk makan sushi gak arrr hhahah

    ReplyDelete
  2. Retna: yup..senang ko dh ada restoran jimat makanan shushi nie....:)
    nnti aku bwk ko k.. :)

    ReplyDelete
  3. I also prefer the kuey teow goreng, esp with the kerang. Kerang with sambal belacan is so yummy.

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.