Vblog blogger Johor bersama Cik Mat Gebu.

3/10/2011 09:41:00 PM

Assalamualaikum wbt..

Vblog?? apa itu Vblog? Bagaimana menghasilkan Vblog? Mudah? Senang? 
Semuanya akan terjawab nanti.
Semua blogger di jemput hadir terutama blogger-blogger Johor untuk bersama bersantai, beramah dan beramas mesra bersama Chef blog Majalah Jelita tersohor Cik Mat Gebu juga kembarnya Abang Ben Ashaari dan ramai lagi blogger tersohor di kalangan yang fofular di Sahabat Blogger(FB)..
Bila? Jam berapa?

Tarikh: 12hb Mac 2011.
Hari: Sabtu.
Masa: Jam 1.30pm - 4.30pm 
Tempat: Teratak Sedenak Cik Mat Gebu.
**untuk panduan perjalanan dan tempat berkumpul, kowang boleh le ke sini 

(jika datang lambat dari masa yang di tetapkan, pintu sudah tutup, kuali periuk pinggan mangkuk cawan semua dah cuci, tetamu tidak akan layan, makan di warung depan aje) kekekeke


Masa tu, kowang nak tanya seribu soalan pun boleh, nak tenung wajah Cik Mat Gebu tu sampai terkeluar bijik mata tu pun boleh dan nak terNGANGA mulut meleleh air liur tu tengok Ben Ashaari tu pun boleh, tiada aksi terlarang dan di larang, yang pasti jangan malu jangan segan, kalau tak, duduk rumah tunggu je video keluar yek..hahaha



Jadi tunggu apalagi, cepat jahit dan cari baju juga tudung yang cantik-cantik, mungkin anda yang paling menGANCAM haritu untuk jadi pasangan Cik Mat Gebu....hahahahahaha
*mamposs silap-silap aku yang kena duduk luar nie..hahahahaha



P/S: Lin? Oh sudah semestinya tidak lepaskan peluang..Insya'allah...Dok bayang-bayangkan ni, macam mana lah ramainya tetamu Cik Mat Gebu tu yang datang, ada pengsan Mat tu kat dapo kang..kikikikiki
Psstt ada ke peminat Cik Mat Gebu yang datang tu nak jumpa aku?...hahahahaaaa


With Love

You Might Also Like

26 Orang Komen

  1. wah..daku tak ada tudung bermanik2..
    baju pun tak cun..
    adoi...

    join jerlah..hahahahha

    ReplyDelete
  2. Ayu: hahaha....adoiii ko nak pakai manik segala cun meleyop watpe? kang ada Ben mandang tak berkelip..hahahahahaha

    ReplyDelete
  3. Nak pergi tapi maluuuuu...kita dijemput tak?

    Suejoshua

    ReplyDelete
  4. Sue: hahaha ko malu?? aduiii gelak pak Nil sis dengo..kakakkah...

    Jom sue..jumpa di sana di sana...!

    ReplyDelete
  5. buy xanax online can buy xanax online us - xanax dosage bluelight

    ReplyDelete
  6. buy zolpidem how to order zolpidem - zolpidem tartrate sublingual

    ReplyDelete
  7. zolpidem 10 mg ambien best price - ambien side effects depressed mood

    ReplyDelete
  8. diazepam for dogs diazepam normal dose - diazepam high

    ReplyDelete
  9. generic ambien online buy ambien online us pharmacy - ambien side effects of long term use

    ReplyDelete
  10. where can i buy xanax online there drug test xanax - overdose on xanax amount

    ReplyDelete
  11. alprazolam online drug test for xanax detection times - what is xanax made of

    ReplyDelete
  12. ativan price lorazepam dorom 20cpr 1mg - kind high ativan

    ReplyDelete
  13. zolpidem ambien zolpidem tartrate not working - zolpidem overdose how much

    ReplyDelete
  14. ativan without prescription long do ativan withdrawal last - ativan and ambien

    ReplyDelete
  15. order ativan ativan 4 mg daily - ativan dosage elderly

    ReplyDelete
  16. diazepam 10mg buy generic valium online no prescription - 10 mg diazepam flying

    ReplyDelete
  17. xanax for sale without prescription xanax 2mg overdose - overdose from xanax

    ReplyDelete
  18. generic valium side effects quitting valium - valium online no rx

    ReplyDelete
  19. buy ambien online street price ambien 10 mg - 15mg ambien high

    ReplyDelete
  20. valium anxiety valium great anxiety - valium effects with alcohol

    ReplyDelete
  21. soma pills carisoprodol dosage 700mg - how many carisoprodol 350 mg to get high

    ReplyDelete
  22. buy valium online 5mg valium for mri - legal to buy valium online

    ReplyDelete
  23. carisoprodol online what is soma medication used for - buy aura soma usa

    ReplyDelete
  24. ambien drug interaction zyrtec ambien - ambien half life elderly

    ReplyDelete
  25. generic ambien ambien od - ambien sleeping pill reviews

    ReplyDelete
  26. cheap valium online no prescription half life of valium in urine - how much does valium cost

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.