Saturday, April 16, 2011

16 April: Besday Amat.

Assalamualaikum wbt..

Harini 16 April adalah hari jadi satu2nya anak lelaki Lin iaitu Muhammad Ridzuan.
Pejam pelik pejam pelik sekejap je dah bujang anak Lin nie, 'potong' dah cuma belum 'basah' jek..hehehehehe..
Amat anak yang paling cool dalam 3 beradik, dialah selalu mengalah dan duduk tepi kalau kakak2nya bertekak ke atau berebutkan sesuatu, tapi dalam diam ada ubi, bila dah naik taring dia, macam2 yang dia mintak..huhuhuhu



~Hepi Besday 2 U~Hepi Besday 2 U~Hepi Besday 2 Amat~Hepi Besday 2 U~
'Mak doakan moga anak Mak menjadi anak yang bijak pandai, berjaya dalam segala bidang yang di ceburi, menjadi anak yang baik dan membanggakan ibu bapa juga keluarga, dan moga dipanjangkan umur, di murahkan rezki, di limpahkan rahmat dan hidayah kekal bahagia ceria hingga ke akhir hayat,Aminnn'




P/S: Amat ni ramai sangat peminat!..agaknya macam zaman Mak dia dolu2 kot!hahahahahhaha


With Love

6 comments:

  1. happy besday amat..Moga jadi anak yg berguna...

    ReplyDelete
  2. happy birthday amat.. semoga panjang umur dan murah rezeki. Amin!

    ReplyDelete
  3. Aie: Terima kasih Aie..

    'Selamat Hr Jadi juga bt Aie'.. :)

    ReplyDelete
  4. Aishah: Thankx Aishah..Aminn

    ReplyDelete
  5. hepi besday amat....semoga sentiasa dirahmati n diberkati olehNya...amin...

    wahhh...ramai peminat yer...nak minta autograph lah...hehehehehe...guwau jerk..

    ReplyDelete
  6. Mamamya: Thankx kak...aminnn

    heheheh ramai peminat ikut zaman mak dia dolu2..ahakkkkzzzz

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com