Boleh giler aku di buatnya!

4/09/2011 07:55:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Erghhh tarik nafas panjang bila Lin masuk dalam rumah jiran tu tadi, phewwww serba serbi purple! 
Tu baru kat sudut tangga jek, belum lagi sudut2 yang lain, ceruk mana je mesti di hias dengan purple, mana tak giler mata Lin menengoknya, cuma nak amik gambo lebih2 sogan ahh, kang dah macam paparazzi pulak gayanya..hehehehehe
Sebenarnya ada jemputan Yassin dari tuan rumah tu, balik dari mengaji di Mesjid terus ke sana, dekat je rumahnya dengan rumah Lin, satu taman, so tak le susah mencari. Selesai Yassin nak di jadikan cerita, makanan yang di order dari catering tak sampai2, dekat 1jam menunggu, rasa hati nak balik aje, tapi kesian pulak kat tuan rumah nanti takde pulak yang nak memakannya,kannn?
Tunggu le kami semua, waktu menunggu tu le, diajaknya kawan Lin naik ke atas, bila dah naik, adeiiiiiii macam nak pengsan di buatnya melihat kreativiti juga koleksi barang2 perhiasan, pakaian juga cadar2 tuan rumah yang serba serbinya color purple..perghhhh memang giler purple la!!! jelessssssssss weiiii akuuu! Sampai terjerit2 Lin setiap kali di keluarkan koleksinya tu..huhuhuhu gila meroyan di buatnya..


Ni lah baru 1st time Lin lihat dan terpegun melihat depan mata, apa yang tuan rumah kumpul untuk di jadikan hobi yang semuanya color purple, bukan murah2 punya beb! ada tu satu gelang aje color purple tapi harga mencecah hingga rm600, yang di kumpul bukan satu dua tapi penuh satu lemari dari atas sampai bawah, kowang bayangkanlah..ermmmmmmmmmm
Dia kata bukan menunjuk tapi dia suka tengok kita yang teruja melihat koleksinya, so kira apa yang dia buat tu rupanya menarik perhatian owang!..janji jangan menarik perhatian perompak udah le..
Hati2 ye Kak, sekarang ni macam2 hal berlaku, ada yang depan mata dok perati je kita, silap langkah kang, ada kita yang kena rompak..



P/S: Ermm kalau le hubby Lin sama minat mengumpul macam tu, ahhh alangkah bagusnyaaaa ye..!


With Love

4 Comments

  1. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  2. ahhh..jeles..cantik bangat! huhu

    ReplyDelete
  3. Ady: wowwwwwwwwwwwwwwwwww...hahahahaha..giler terpegun tau!

    ReplyDelete
  4. Cik Ila: jgn kata jelesss..terus rasa bengangggggg! huhuhuhu

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com