Dialog si P.U.R.P.L.E

4/04/2011 05:26:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Alangkah indahnya kalau hidup di kelilingi dan di warnai dengan color pepel..arghhh terasa dunia ni purple la..hehehehehhee
Imaginasi dan khayalan purple  Lin tinggi betul tastenya ko..hahahahha kowang jangan gelak dan meleret berut je mulut tu, kang Lin 'magic' jadi bibir kowang purple kang...kakakakakakh
Gambar ihsan dari en.google.


'Jemput masuk dalam rumah saya yang tak seberapa ada ni, buatlah macam rumah sendiri ye'..
Bestnyaaaa..duduk kat luar rumah pun takpe...:)


'Sila2 duduk dulu ye, saya mau mandi dan ganti baju yek'...


'Arghh sejuk mata memandangkan, tidur sepanjang hari pun takpe,silap2 tak boleh tidur dibuatnya'..hehehehe


'Duduk sembang2lah dulu ye, saya buatkan air sekejap'..cool kitchen..


'Eh..jangan malu jangan segan, jomlah naik, saya hantarkan awak balik yek'...
Ni yang takleh tahan ni, mau kasi tukar le itu 'si putih' huhuhuhuhu


"Nilah tanaman pokok saya, purple semuanya penuhi taman, kalau mahu petik aje lah ye'..
hahahahahahha

Lalalalala gelak2 le kowang, itu dialog khayalan jek, nak realisasikannya bukan senang, mau kena silat gayung dengan mr.hubby dek sebab mewarnakan rumah serba purple!..hahahahahha
Tapikan, mana lah taukan, silap2 impian menjadi kenyataan...kan kan kan kan...



P/S: Tak mustahil sesuatu itu akan menjadi kenyataan jika penuh impian dan keyakinan..


With Love

You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. wow! mmg fanatik kaler purple ek... damai rasa jiwa n penuh misteri...hehehehe, i like your page! slamat berkenalan...

    ReplyDelete
  2. wah..cantiknye sis....
    peminat pink ye? Cik Ila minat combination pink+purple...hehehe
    slm perkenalan ye.jumpa kt innit td.. :)

    ReplyDelete
  3. Semut Senyum: mmg fanatik giler2 dgn pepel tp x semuanya la..cukup mana yg nampak, pakai dan guna ajer..hehehehe

    Thankx semut..:)

    ReplyDelete
  4. Cik Ila: hehe tima kasih Ila...
    Pink?? bukan pink la sayang..Pepel tu..huhuhuhu
    Tp klu pink + pepel mmg cantikkk...

    salam kenalan juga Ila..:)

    ReplyDelete
  5. purple is very2 nice!!i fanatik glew2 wane ni,byk da kolksi wane 2..sgt2 mnrk!!!

    ReplyDelete
  6. Anonymous: kita sama2 fanatik pepel la yek? heheheh
    sis pun dh byk koleksi color pepel, lg2 baju, penuh 1 lemari separuh pepel..kekekek

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.