DiGi WWWOW Awards

4/22/2011 01:41:00 PM

Assalamualaikum wbt..

Femes ke? Glamour ke? Kalau aku masuk dan submit ada ke yang nak vote? ermmmm..
Tak apalah rasanya aku belum layak nak submit diri aku sendiri masuk dalam tu, cukup lah sekadar aku berkongsi dan buat entry untuk tatapan sendiri dan pengunjung blog aku, kalau ada owang masuk dan nak komen dan baca entry aku pun dah kira bagus sangat2.
Bukan taknak mencuba tapi diri sendiri belum ada kemampuan dan keyakinan nak di naik tarafkan setinggi itu, bukan sehari, bukan seminggu bukan sebulan tapi 'BLOGGER OF THE YEAR' tu..
Tapi aku sokong dan vote untuk kawan2 seangkatan dalam dunia blogger ni yang mana dah submit masuk dalam contest awards tu. Tahniah buat diri kowang semua yek..
Pstt Mat Gebu pun dah masuk dah..hehehhee


KOwang tak nak cuba? Kalau nak submit di sini DiGi WWWOW Awards


Kategori yang ni paling banyak dapat sambutan dan submit, Lin dah vote hampir separuh darinya, tak kira yang kenal atau tidak, mana yang sempat Lin vote, lagipun rasanya bila baca tadi,sapa yang submit diri sendiri tu pun boleh vote jugak..1hari sekali sahaja..hehehehehhehe



P/S: Dah macam kempen pilihanraya pulak..hehehehhehe


With Love

You Might Also Like

0 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.