Disebalik 2011

4/06/2011 09:03:00 AM

Assalamualaikum wbt...

Sekadar suka2 dan ingin berkongsi aje..
Kalau tak kita tak tahu jugak, mungkin secara kebetulan ajek...:)



Tahun ini kita akan mengalami 4 tarikh yg jarang berlaku dlm setahun iaitu :
1/1/11, 1/11/11, 11/1/11 & 11/11/11. 

Serta bukan itu saja, cuba ambil dua nombor terakhir tahun kita di lahirkan & tambah dgn umur kita pada tahun ni, kputusanya ialah 111 buat semua org. 

Fikir2kan...



P/S: Tahun kelahiran Lin 76 + umur sekarang 35 = 111...:)
Ermmm apa ada pada nombor?????


With Love

You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. hanya nombor....

    syahdunya masuk blog ni..terasa dibelai ahakkss

    ReplyDelete
  2. NIsa: hehehe thankx dear..
    syahdu?? kita mmg romantik..kakakaah ahakkksss

    ReplyDelete
  3. Assalam sis..memang menakjubkan kuasa ALLAH..Saya nak kongsikan bersama di blog yer,tq C & P yer...versi terlebih rajin hehehe..

    ReplyDelete
  4. Siti: Tuhan maha mengetahui...

    Boleh sila2 share aje apa yg ada di sini..no hal..:)

    sharing is caring..

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.