Wednesday, April 06, 2011

Disebalik 2011

Assalamualaikum wbt...

Sekadar suka2 dan ingin berkongsi aje..
Kalau tak kita tak tahu jugak, mungkin secara kebetulan ajek...:)



Tahun ini kita akan mengalami 4 tarikh yg jarang berlaku dlm setahun iaitu :
1/1/11, 1/11/11, 11/1/11 & 11/11/11. 

Serta bukan itu saja, cuba ambil dua nombor terakhir tahun kita di lahirkan & tambah dgn umur kita pada tahun ni, kputusanya ialah 111 buat semua org. 

Fikir2kan...



P/S: Tahun kelahiran Lin 76 + umur sekarang 35 = 111...:)
Ermmm apa ada pada nombor?????


With Love

4 comments:

  1. hanya nombor....

    syahdunya masuk blog ni..terasa dibelai ahakkss

    ReplyDelete
  2. NIsa: hehehe thankx dear..
    syahdu?? kita mmg romantik..kakakaah ahakkksss

    ReplyDelete
  3. Assalam sis..memang menakjubkan kuasa ALLAH..Saya nak kongsikan bersama di blog yer,tq C & P yer...versi terlebih rajin hehehe..

    ReplyDelete
  4. Siti: Tuhan maha mengetahui...

    Boleh sila2 share aje apa yg ada di sini..no hal..:)

    sharing is caring..

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com