Gambar: Hi-Tea Usahanita Johor.

4/30/2011 07:36:00 PM

Assalamualaikum wbt.

Tarikh: 24.4.2011, hari Ahad.
Jam: 1-6pm.
Majlis: English style Hi-Tea Usahanita Johor.

-Tak tau nak cerita macam mana, macam2 nak dicerita, takpe kowang layan gambar aje la ye dulu..hehehehehe
Lagi gambar di sini.


Lin, Midah & Wana, 3 sekawan sehati sejiwa serupa tapi tak sama..:p


My lovely daughter, Yana & Naz..so cute!


BIla dalam dewan tu, rasa betul2 macam kat England..hehehehe


Sweet pink, smooth dan yang best sangat cool ok.. :)


Buah tangan untuk tetamu.. :) i like itu biskut! sedapppppp


Anak2 enjoy & hepi, ibu pasti sukaaaaa... :)


Thankx Ana (2 dari kanan), sudi datang mermeriahkan majlis walaupun last minit..









P/S: Kenangan dan memori bersama tetap terpahat dan ku simpan jauh ke dalam lubuk hati...Moga apa yang kita impikan dan idamkan akan menjadi kenyataan..Aminnn


With Love

You Might Also Like

0 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.