Saturday, April 30, 2011

Gambar: Hi-Tea Usahanita Johor.

Assalamualaikum wbt.

Tarikh: 24.4.2011, hari Ahad.
Jam: 1-6pm.
Majlis: English style Hi-Tea Usahanita Johor.

-Tak tau nak cerita macam mana, macam2 nak dicerita, takpe kowang layan gambar aje la ye dulu..hehehehehe
Lagi gambar di sini.


Lin, Midah & Wana, 3 sekawan sehati sejiwa serupa tapi tak sama..:p


My lovely daughter, Yana & Naz..so cute!


BIla dalam dewan tu, rasa betul2 macam kat England..hehehehe


Sweet pink, smooth dan yang best sangat cool ok.. :)


Buah tangan untuk tetamu.. :) i like itu biskut! sedapppppp


Anak2 enjoy & hepi, ibu pasti sukaaaaa... :)


Thankx Ana (2 dari kanan), sudi datang mermeriahkan majlis walaupun last minit..









P/S: Kenangan dan memori bersama tetap terpahat dan ku simpan jauh ke dalam lubuk hati...Moga apa yang kita impikan dan idamkan akan menjadi kenyataan..Aminnn


With Love

0 Orang Komen:

Post a Comment

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com