Sunday, April 17, 2011

Kek PsP untuk Amat.

Assalamualaikum wbt..

Yuhuuu ada ke sapa2 di sini? Maklumlahkan hujung minggu macam ni, semua duduk makan di luar, amik angin di luar juga ada yang tengah gathering2 kat luar..
Lin? Ermm kerja rumah banyak tetunggak, esok dah hari Isnin hari bersekolah, jadi memang kerja rumah tu banyak le nak kena di siapkan, mana nak gosok baju sekolah, cuci baju, cuci kasut, cuci segala cuci lah, senang cakap tak habis2 kerja rumah ni, betul tak? Anak2 yang buat tapi mulut kita ni tak henti2 membebel bila tengok diaorang buat tak siap2! huhuhuhu
Semalam pun besday anak Lin takde buat makan2, hanya sambut dengan sebijik kek je, Lin order dari Sweet Ummi Bakery, mintak Eyna buat kek 1kg design Psp kartun Naruto...hehehehe


*Inilah hasilnya..Amat suka, peberet xtvt waktu lapang dia, main PsP ler...hehehehe


*Hepi Belated Day Amat...:) suka tak? muahhhhh


*Tang ni yang gelak 1 rumah, dia tak suka di cium2 ke pegang2 ke, malu katanya dah besar, sebab tu semalam bila nak cium dia, mimik muka dia jadi macam tu..hahahahaha lawak betul tau!
Esok2 dah besar camne ek Amat? dengan awek pun malu gak ke? hahahahahah



P/S: Nanti sambung cerita makan pizza pulak yek..hehehehehhee


With Love

2 comments:

  1. dgn awek anytime jek mak. opss! pas kawen loll. sori mak. keke

    ReplyDelete
  2. Nik Nurehan: muahahahah sabo je ler..dgn awek tak geli katanya...hahahahha

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com