Sunday, May 08, 2011

20 Blog Dan Blogger Terbaik Malaysia-Top Blog In Malaysia 2011

Assalamualaikum wbt..

Harini ada free time sikit dan sikit rajin mau jalan2 blog walking walaupun ada yang tak sempat nak kutinggalkan komen, ye la harini banyak entry mengenai Ibu dan Hari Ibu, so Lin suka baca pengalaman dan ucapan mereka untuk Ibu2 masing2..hehehe ada yang sedih, ada yang memang lawak sedikit entrynya..hahahaha
Tapi yang lain dari yang lain Lin jumpa tentang satu entri ni, Lin suka dengan TAG line entry dia tu..
C&P ebtry dari 2day blogger

'Hari ini saya nak kongsikan senarai blog-blog berbahasa Melayu yang top di Malaysia.Senarai yang disediakan ini berdasarkan bilangan visitor dan bukannya berdasarkan populariti.Seperti yang kita maklum sekarang ini dunia blogging boleh dikategorikan kepada dua,satu blogger popular @ famous dan satu lagi adalah blogger Otai.Tak semua blogger famous adalah otai dan tak semua blogger otai adalah blogger Famous.Betul tak??'

Kalau tak percaya,mari kita lihat senarai dibawah ini.Pasti ada yang korang kenal dan ada yang korang tidak kenal…..
  1. beautifulnara.com, Alexa Rank = 63
  2. ohbulan.com ,Alexa Rank = 123
  3. blogserius.blogspot.com,Alexa Rank = 153
  4. papagomo.com,Alexa Rank = 171
  5. milosuam.blogspot.com,Alexa Rank = 184
  6. 2Dayblogger.com,Alexa Rank = 211 
  7. Oh! Artis,Alexa Rank = 221
  8. ohtidak.com,Alexa Rank = 240
  9. tukartiub.blogspot.com,Alexa Rank = 243
  10. amanz.my,Alexa Rank = 252
  11. gerakan-anti-pkr.blogspot.com,Alexa Rank = 268
  12. cikepal06.blogspot.com,Alexa Rank = 280
  13. benashaari.com,Alexa Rank = 296
  14. Denaihati,Alexa Rank = 314
  15. parpukari.blogspot.com,Alexa Rank = 319
  16. Pencinta Merah…The Red Lover…The Red Diva,Alexa Rank = 327
  17. Anwar Ibrahim,Alexa Rank = 336
  18. Hidup Biar Sedap ,Alexa Rank = 338
  19. ar-rifke ,Alexa Rank = 351
  20. Faizal Fredley ,Alexa Rank = 362
Senarai-senarai blogger hebat diatas telah dikira berdasarkan trafik dan semua ini telah disenaraikan oleh Alexa.Com.Korang boleh klik pada link yang disediakan diatas untuk maklumat lanjut.




P/S: Hurmm tahniah la pada 20 blogger tu..sekurang2nya dengan itu kita tau la, ramai juga visitor yang berkunjung masuk baca entry kita kan...macam Lin ni??? rank ke berapa ntah..hahahahahah


With Love

7 comments:

  1. Miza: Thankx Miza..nnti2 esok lusa turn kita plk kan....

    ReplyDelete
  2. alaa.. blog ako x tersenarai ek... :p

    ReplyDelete
  3. teringin gak nk jd mcm dorang..tpi aku msh baru..dok celaru lg nie..

    ReplyDelete
  4. teringin gak nk jd mcm dorang..tpi aku msh baru..dok celaru lg nie..

    ReplyDelete
  5. Azmanutara: kena kerja kuat dan berusaha untuk menulis dan menjadi seperti mereka..:)

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com